Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Київський зоопарк зачищають від тварин: вночі помер верблюд

Скандал Регіон: м.Київ 5099 переглядів

Опубліковано - 26.05.2010 11:47 | Всі новини | Версія для друку

Київський зоопарк зачищають від тварин: вночі помер верблюд
Київський зоопарк зачищають від тварин: вночі помер верблюд
Як повідомив УНІАН один із співробітників Київського зоопарку, вночі померла ще одна тварина - верблюд.

За його словами, останні дні верблюд себе погано почував через хворобу і біля нього весь час перебували ветеринари. Вчора, за словами співрозмовника агентства, тварина уже не могла рухатися вольєром і практично не ставала на ноги.

У прес-службі зоопарку цю інформацію підтвердили. За даними прес-служби, верблюд помер о 2-й годині ночі. Зараз роблять розтин тіла тварини, щоб встановити причину смерті. Більше інформації обіцяють надати пізніше.

Як повідомлялося раніше, 26 квітня у Київському зоопарку помер слон Бой. За словами директора зоопарку Світлани Берзіної і головного лікаря зоопарку Андрія Марунчина, тварину отруїли. На території вольєри знайшли варені яйця, які не входили до раціону слона.

6 травня президент міжнародного товариства захисту тварин SOS Тамара Тарнавська і директор громадської організації "Експертна рада" Андрій Капустін, посилаючись на думки зарубіжних експертів, висловили сумніви у тому, що слон був отруєний яйцями, адже слони не їдять білок.

Як повідомила Т.Тарнавська, зарубіжні експерти вважають, що смерть могла статися в результаті відриву тромбу, від інфаркту або інсульту. За її даними, ще до зими у слона була дуже ослаблена імунна система через неправильну дієту, а потім ситуацію погіршила холодна зима, коли Бой перебував у невідповідних умовах.

Для розслідування причин смерті Боя створено спеціальну слідчу комісію при КМДА. Також розслідування причин смерті слона веде прокуратура Києва.

13 травня ввечері у Київському зоопарку невстановлені особи кинули у вольєр з двома яками отруєний корм, внаслідок чого тваринам довелося надавати термінову реанімаційну допомогу.

За інформацією завідувача відділу ветеринарної медицини зоопарку Віталія Кобилинського, симптоми отруєння тварин ідентичні тим, які були у слона Боя.

Від “Аратти”. Ні для кого не секрет, що територія Київського зоопарку в центрі столиці - ласий шматок для команди рейдерів з КМДА. Відбувається елементарна "зачистка" території від непотрібних тварин. Наводимо розширений зловісний “мартиролог” Київського зоопарку: В останні дні зими у звіринці помер амурський тигр на прізвисько Іван, а в грудні минулого року - уссурійський білогрудий ведмідь на прізвисько Ося. У кінці березня у зоопарку під час переведення тварин із зимового стійла помер самець зебри Гранта. Крім того, загинули броненосець, 13 великих водоплавних птахів, у невідомому напрямку зник важкохворий кінь Пржевальського, а також перебувають у важкому стані багато інших тварин.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.