Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лазаренко виграв суд проти Геннадія Корбана і двох газет

Правосуддя 9175 переглядів

Опубліковано - 27.05.2010 09:24 | Всі новини | Версія для друку

Суд визнав Лазаренка непричетним до замовлення вбивства бізнесмена
Суд визнав Лазаренка непричетним до замовлення вбивства бізнесмена
Адвокат Лазаренка заявила про визнання судом недостовірними обвинувачень на його адресу в організації вбивства бізнесмена Брагинського.

Адвокат колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка Марина Довгопола заявила, що Соломенський районний суд Києва 26 травня визнав недостовірними обвинувачення голови спостережної ради компанії "Славутич-Капітал" (Дніпропетровськ) Геннадія Корбана на адресу її підзахисного в організації вбивства гендиректора компанії "Україна-Канада" і компанії "Дніпроцентробуд" В'ячеслава Брагинського в Дніпропетровську 13 жовтня 2009 року.

Про це сказано в заяві Довгополої.

"Суд визнав недостовірною вищезгадану інформацію (обвинувачення Корбана в організації Лазаренком вбивства Брагинського) і такою, що ганьбить честь і достоїнство Лазаренко Павла", - сказано в ній.

Крім того, у заяві сказано, що суд ухвалив рішення щодо стягнення з Корбана 170 тисяч гривень моральних збитків на користь позивача й відшкодування судових витрат.

Суд прийняв це рішення під головуванням судді Ірини Завгородньої.

Також суд зобов'язав газети "Коммерсант" і "Сегодня" надрукувати повний текст цього судового рішення як спростування зазначених обвинувачень.

Нагадаємо, у лютому Лазаренко просив суд зобов'язати Корбана спростувати обвинувачення в організації вбивства бізнесмена Брагинського.

Раніше Лазаренко заявив про вплив Корбана на міліцію з метою сфабрикувати проти нього справу про вбивство Брагинського.

Лазаренко заперечує причетність до організації вбивства Брагинського в Дніпропетровську.

Слідче управління внутрішніх справ у Дніпропетровській області 13 жовтня порушило кримінальну справу за фактом вбивства Брагинського за допомогою вибухового пристрою біля 5-поверхового будинку по вулиці Харківській, 4 у Дніпропетровську. МВС заявило, що це було замовне вбивство.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.