Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович у Львові. Разом із свободівцями перепало і заукраїнцям

Пістолетне право 5383 перегляди

Опубліковано - 27.05.2010 17:47 | Всі новини | Версія для друку

Янукович у Львові. Разом із свободівцями перепало і заукраїнцям
Янукович у Львові. Разом із свободівцями перепало і заукраїнцям
У Львові міліція відтіснила від корпусу Львівської політехніки активістів партії «За Україну!», які пікетують Раду регіонів під головуванням Віктора Януковича.

Про це повідомив голова Львівської обласної організації партії «За Україну!» Ярослав Пітко.

«Ми вийшли на пікет, щоб показати Януковичу, що Україна ніколи не буде Малоросією і ще раз заявити про свої вимоги щодо денонсації «харківського пакту» і недопущення русифікації України», - сказав він.

«Міліція відтіснила наших активістів від входу до головного корпусу університету і оточила нас щільним кільцем, обмежуючи наше конституційне право мирних зборів і мітингів», - зазначив Пітко.

«Таким чином влада намагається нівелювати нашу протестну акцію і створити Януковичу комфортні умови для проведення своїх зборів. Але ці міліцейські прийоми не зможуть погасити тих протестних хвиль, які спричиняє антиукраїнська діяльність Януковича», - підсумував голова Львівської обласної організації партії «За Україну!».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.