Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справу на депутатів завели через зачіску Литвина

Скандал 4410 переглядів

Опубліковано - 28.05.2010 13:43 | Всі новини | Версія для друку

Справу на депутатів завели через зачіску Литвина
Справу на депутатів завели через зачіску Литвина
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сумнівається, що депутатів НУНС притягнуть до відповідальності за дії 27 квітня, під час яєчно-шашкового “обстрілу” Ради.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Фокусові".

"За моєю інформацією, головним ініціатором справи проти так званих шашкістів є аж ніяк не Янукович, а Литвин, що пережив складні хвилини життя, що загрожували цілісності його зачіски, і в помсту за це зажадав від прокуратури покарати опозицію, щоб надалі зачіска не могла постраждати", - заявив Луценко.

У той же час, на думку екс-міністра, Литвин "не хоче ввійти в історію української політики як людина, що відкрила скриню Пандори".

"Адже головне не те, покарають неугодних чи ні: якщо посадять хоча б одного депутата за дії усередині парламенту, це буде означати, що парламентаризм у нашій країні помер і жоден депутат не буде голосувати не так, як йому підкаже Генпрокуратура, якій, у свою чергу, підкаже адміністрація президента", - упевнений Луценко.

"Я за те, щоб депутати відповідали за розкрадання країни, хабарі, убивства і зґвалтування. Але упевнений, що більшість розуміє неприпустимість використання ГПУ в оцінці парламентських подій... І Литвин це прекрасно розуміє", - додав екс-міністр.

Луценко також не бачить перспектив у справі проти Юлії Тимошенко. За його словами, навіть якщо Тимошенко перерозподіляла гроші резервного фонду, то в цьому не було корисливої мети.

"Думаю, що справу проти Тимошенко не закриють і навіть спробують нанизати на неї якнайбільше різних кримінальних справ, щоб шуму від них були багато і люди навіть не розуміли, про яку справу йдеться", - сказав він.

"Доведіть тільки одне: вона мала від цього особисту вигоду, були відкати, рахунки, хабарі? Якщо цього немає - вибачите, для того нас і наймають у владу, щоб ми приймали рішення. Вони можуть бути навіть неправильними, але щоб говорити про карне переслідування, повинна бути корислива мета. Я її не бачу", - сказав Луценко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.