Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У парламенті України діє бульдозерне право

Влада 3102 перегляди

Опубліковано - 2.06.2010 09:58 | Всі новини | Версія для друку

У парламенті України діє бульдозерне право
У парламенті України діє бульдозерне право
У Верховній Раді триває міграція до правлячої коаліції. Перехід депутатів з опозиційних до провладних кіл оглядачі пояснюють тиском. Натомість самі депутати не вірять у здатність Юлії Тимошенко згуртувати опозиціонерів.

Коаліція фракцій більшості у Верховній Раді досягла кількості у 250 депутатів внаслідок вступу до її лав трьох депутатів від БЮТ. Але наприкінці дня один з них знову вийшов з коаліції. Загалом до більшості відійшло 18 депутатів від БЮТ та ще 8 - від НУ-НС.

Обраний до парламенту за списками БЮТ Валентин Зубов, який раніше написав заяву про вступ до більшості, заявив, що його приклад наслідуватимуть ще близько 50 його колег. Всі вони, мовляв, вважаються представниками бізнесу або тим чи іншим чином залежні від влади.

«Бульдозерна атака»

Професор політології Олексій Гарань головною причиною цих процесів назвав "бульдозерну атаку" на депутатів з боку влади та "свідомі дії, спрямовані на розкол опозиції". Експерт відмовився прогнозувати подальший перебіг подій в умовах, коли "правила гри диктуються не законами, Конституцією та регламентом, а апетитами Партії регіонів". Він нагадав, що більшість аналітиків до вступу Віктора Януковича на посаду президента не очікувало такого розвитку подій, оскільки ті очікування будувалися на аналізі можливостей, які залишає правове поле.

Своєю чергою депутат від фракції НУНС Юрій Ключковський також відмовився від прогнозів. Він визнав, що парламентська опозиція розколота і заперечив можливість її об'єднання "під прапором Юлії Тимошенко".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.