Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні відзначається Міжнародний день друзів

Світ навколо нас 7720 переглядів

Опубліковано - 9.06.2010 15:33 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні відзначається Міжнародний день друзів
Сьогодні відзначається Міжнародний день друзів
У середу, 9 червня, відзначається Міжнародний неофіційний день друзів.

Сама традиція відзначати День друзів зародилася у США в 1935 році - тоді Конгрес Сполучених Штатів оголосив першу неділю серпня Національним Днем Дружби, і відтоді він відзначається щорічно, проте неофіційний міжнародний День друзів святкують і сьогодні, 9 червня.

З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його святкують у багатьох країнах. У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу.

У День друзів можна обмінюватися подарунками, квітами, листівками, особлива традиція цього дня - дарувати один одному пов'язки на руку. Групи дружби дуже популярні в Індії та Непалі. Крім того, з появою соціальних мереж День дружби став масштабним святом, яке відзначають в режимі онлайн.

У 1997 році Організація Об'єднаних Націй затвердила Вінні Фу на посаду посла Дружби в світі.

Нагадаємо також, що в 1986 році у США було засновано Міжнародний день обіймів, його світ відзначає 21 січня: цього дня прийнято без будь-якого інтимного або корисливою підґрунтя обіймати один одного.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.