Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ порушила кримінальну справу за фактом рішення Стокгольмського суду

Влада 3599 переглядів

Опубліковано - 11.06.2010 21:52 | Всі новини | Версія для друку

СБУ порушила кримінальну справу за фактом рішення Стокгольмського суду
СБУ порушила кримінальну справу за фактом рішення Стокгольмського суду
СБУ порушила кримінальну справу за фактом нанесення збитків державі Україна у зв’язку з рішенням Стокгольмського арбітражу за позовом РосУкрЕнерго.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" повідомив глава СБУ Валерій Хорошковський.

"Нанесений збиток полягає у тому, що Україна має повернути РосУкрЕнерго додаткові обсяги газу у вигляді штрафних санкцій", - сказав він.

Хорошковський також спростував наявність у нього конфлікту інтересів у цьому питанні: "Я не є партнером Дмитра Фірташа, і в газовій сфері у мене ніколи не було інтересів".

За словами глави СБУ, Фірташ має опціон на придбання частини акцій каналу "Інтер", однак він не реалізований.

Як відомо, у 2009 "Нафтогаз" вилучив у РосУкрЕнерго 11 мільярдів кубометрів газу в рамках домовленості з Газпромом. РосУкрЕнерго не погодилася з цим рішенням і подала позов до Стокгольмського арбітражу.

Суд зобов'язав "Нафтогаз" повернути швейцарському газотрейдеру цей обсяг газу, а також передати компанії 1,1 мільярд кубометрів як компенсацію.

У 2009 році Хорошковський будучи першим заступником глави СБУ вважав незаконними дії по розмитненню газу РосУкрЕнерго, здійсненого за вказівкою уряду Юлії Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.