Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зі справи судді-колядника дивним чином зникли епізоди отримання хабарів в особливо великих розмірах

Скандал 4136 переглядів

Опубліковано - 11.06.2010 23:20 | Всі новини | Версія для друку

Зі справи судді-колядника дивним чином зникли епізоди отримання хабарів в особливо великих розмірах
Зі справи судді-колядника дивним чином зникли епізоди отримання хабарів в особливо великих розмірах
Зі справи судді Ігоря Зварича пропав епізод, який стосується глави Вищого адмінсуду Олександра Пасенюка.

Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в ефірі Шустер Live.

"Як мені відомо, близько 21 числа його (Зварича) збираються передати в суд. Але мені також відомо, що звідти пропали дуже важливі епізоди. Епізоди...де суддя-колядник рахує гроші, які заніс йому його підлеглий суддя. 140 тисяч доларів", - зазначив він.

За словами Луценка, "ці гроші були переведені в євро і були вручені главі Вищого адмінсуду Пасенюку".

"Відбулися очні ставки і навіть відтворення місця і події злочину на вулиці Лютеранській, ще за каденції президента Ющенка", - сказав екс-міністр.

"Якщо Зварича зараз передають до суду без цього епізоду, чи не означає, що влада, в тому числі і СБУ, і Генпрокуратура, і вся Партія регіонів, використовує пана Пасенюка, який проходить по справі отримання колосального хабара у 100 з лишнім тисяч доларів, для вирішення своїх питань у адмінсуді?", - запитав він.

"Які це питання: відсторонити незручного міністра Луценка - запросто, заборонити мітинги у 100 днів президента Януковича - запросто, дозволити голосувати на дому мертвим - запросто, забрати частоти у незалежних телевізійних каналів - запросто", - зазначив Луценко.

У свою чергу присутній в студії глава СБУ Валерій Хорошковський, відповідаючи екс-главі МВС, заявив: "Ви прекрасно знаєте, що це не наша підслідність, і зараз ця справа знаходиться у Генпрокуратурі".

"Якщо ви вважаєте, що у Генпрокуратурі знищили, або якимсь чином зникли докази, або в процесі справи, або ця справа рухається не тим чином, яким ви, як колишній міністр внутрішніх справ знаєте певний фактаж - дайте ці матеріали, і я вам гарантую, що як СБУ ми обов'язково проведемо перевірку", - зазначив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.