Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Заступник Космоса і за сумісництвом міністр ЖКГ націлився на крісло мера

Влада Регіон: м.Київ 4135 переглядів

Опубліковано - 16.06.2010 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Заступник Космоса і за сумісництвом міністр ЖКГ націлився на крісло мера
Заступник Космоса і за сумісництвом міністр ЖКГ націлився на крісло мера
Міністр з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов, призначений першим заступником голови КМДА, не виключає, що буде балотуватися на пост мера Києва

Про це він заявив сьогодні журналістам.

Зокрема, відповідаючи на питання, чи буде він у майбутньому висувати свою кандидатуру на пост мера столиці, Попов зазначив, що вибори у Києві відбудуться тільки у 2012 році і зараз готуватися до них ще рано.

"Якщо я вам скажу, що категорично це "Ні", то це буде нещиро. Але якщо сказати категорично "Так", я також не можу так би мовити. Поживемо - побачимо", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв вчора заявив, що Попов призначений на посаду першого заступника голови КМДА.

Сьогодні Попов заявив про необхідність підвищення комунальних тарифів у Києві у зв'язку із мільярдними заборгованостями КМДА за спожиті енергоресурси.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.