Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ оприлюднив сенсацію, якій вже три роки

Скандал 4158 переглядів

Опубліковано - 24.06.2010 20:30 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ оприлюднив сенсацію, якій вже три роки
БЮТ оприлюднив сенсацію, якій вже три роки
Партія “Батьківщина” оприлюднила фотокопію довіреності співвласника “РосУкрЕнерго” Дмитра Фірташа міністру палива та енергетики Юрію Бойку.

Документ, яким бізнесмен надав Бойку право управляти та розпоряджатися всім рухомим і нерухомим майном Фірташа, розміщено на офіційному сайті БЮТ в четвер.

"Таким чином, документ підтверджує - чиї інтереси насправді захищав у Стокгольмському суді міністр з уряду Азарова", - зазначають в прес-службі партії.

В той же час ця довіреність взята з сайту "Української правди".

Ще в 2007 році прес-секретар міністра палива і енергетики Костянтин Бородін, виступаючи від імені Юрія Бойка, підтвердив існування подібного документа.

"Таке доручення дійсно існує. Воно було видане винятково у зв'язку з тим, що в 2005 році Юрій Бойко на прохання Дмитра Фірташа виступив його представником у шлюборозлучному процесі з Марією Фірташ. І саме для виконання цієї ролі на ім'я Юрія Бойка було видане доручення на розпорядження всім майном Дмитра Фірташа", - повідомив Бородін.

Від “Аратти”: власне кажучи, ми не впевнені, що бютівцям можливо б було дістати двіреність від Фірташа Бойку, наприклад, про представництво його інтересів у Стокгольсмському трибуналі. Було б абсурдним вважати навіть, що такий документ існує у природі. Подібні справи, як кажуть вирішують без документів і свідків.

Разом із тим, публікація цього документу трирічної давнини матеріально доводить, що між співвласником РУЕ і міністром Бойком існують давні дружні (а може й не тільки) стосунки. І саме це цілком може бути мотивацією того, що високопосадовець матиме спокусу вчинити дії не на користь держави Україна. Адже на кону - мільярдні суми.

А надто - враховуючи сталі національні традиції у вищих ешелонах влади.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.