Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали планують бліц-прийняття нового виборчого закону

Влада 3439 переглядів

Опубліковано - 29.06.2010 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали планують бліц-прийняття нового виборчого закону
Регіонали планують бліц-прийняття нового виборчого закону
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що до кінця цієї сесії буде прийнятий законопроект про зміни у виборче законодавство, зокрема зміни до закону про вибори депутатів АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міськів голів.

Про це він сказав в кулуарах парламенту.

"Якщо зареєстровані 13 законопроектів не будуть прийняті, то це відкриє можливість сьогодні з другої половини дня зареєструвати нові законопроекти щодо виборчого процесу", - зазначив Єфремов.

Він не виключив, що зміни будуть прийняті вже до кінця цієї сесії, інакше нардепам доведеться збиратися в літній період.

Від “Аратти”: між тим, сьогодні до обіду парламент продемонстрував нечувану оперативність: впродовж майже двох годин народні обранці встигли обговорити та проголосувати всі 13 законопроектів змін до закону про місцеві вибори.

Як не важко здогадатися, всі тринадцять законопроектів були успішно провалені. Не тому, що всі були погані чи нікчемні. Очевидно тому, що серед них не було "стратегічної" законодавчої ініціативи від правлячої партії, тобто ПР.

Очевидно, що сьогодні буде зареєстровано новий законопроект від регіоналів, і, враховуючи тушкований парламент - його буде ухвалено у найближчі дні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.