Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Замість розслідування, українське керівництво мавпує Кремль

Скандал 4071 перегляд

Опубліковано - 30.06.2010 11:40 | Всі новини | Версія для друку

Замість розслідування, українське керівництво мавпує Кремль
Замість розслідування, українське керівництво мавпує Кремль
В МЗС провели бесіди з представниками посольств Росії, США, Німеччини та Польщі щодо роботи некомерційних фондів, що координуються відповідними посольствами.

Про це повідомила прес-служба МЗС.

Так, згідно із повідомленням, ці зустрічі були проведені у вівторок на доручення керівника МЗС Костянтина Грищенка заступниками міністра закордонних справ Русланом Демченком та Павлом Клімкіним.

"Заступники Міністра закордонних справ звернули увагу очільників дипломатичних установ США, Росії, Німеччини та Польщі на важливість неухильного дотримання відповідними неурядовими організаціями своїх статутних завдань та законодавства України", - зазначається в повідомленні.

Також вони відзначили те, що президент, прем'єр, міністр закордонних справ високо цінують той внесок, який міжнародні недержавні організації зробили в становлення та розвиток української демократії, ринкової економіки та громадянського суспільства.

"Такі інституції, як Фонд "Відродження", Фонд Фрідріха Еберта, Фонд Конрада Аденауера, Фонд Стефана Баторія, та багато інших послідовно надають істотну допомогу численними суспільно корисним ініціативам на загальноукраїнському та регіональному рівнях", - сказано в повідомленні.

Як відомо, в суботу керівнику українського офісу Фонда Аденауера Ніко Ланґе було заборонено в'їзд на територію України. Лише через 10 годин та завдяки втручанню вискокопосадових осіб його впустили.

На початку червня в своєму інтерв'ю Ланґе критично оцінив дії команди Віктора Януковича та зміни в Україні, які відбулися після його приходу. Тоді ж він також склав доповідь щодо перших 100 днів Януковича від імені Фонду Аденауера.

Як відомо, аналогічні події відбувалися деякий час тому у Росії, де за різноманітними звинуваченнями влади, була суттєво обмежена діяльність міжнародних неурядових фондів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.