Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чергова партія космічних посадовців змінила стільці на нари

Кримінал Регіон: м.Київ 4411 переглядів

Опубліковано - 30.06.2010 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Чергова партія космічних посадовців змінила стільці на нари
Чергова партія космічних посадовців змінила стільці на нари
Співробітники УСБУ Києва за два тижні, при отриманні хабарів на загальну суму понад 210 тисяч гривень, затримали чотирьох посадових осіб Київдержадміністрації.

Серед затриманих - посадова особа Головного управління з контролю за благоустроєм Києва. За нескладання протоколу і нескерування його на адміністративну комісії КМДА, яка приймає рішення про примусове знесення малих архітектурних форм столиці, він вимагав від приватного підприємця 50 тисяч гривень. 46-річного держслужбовця затримали в його службовому кабінеті, звідки він по телефону керував діями посередника. Помічника чиновника оперативники СБУ затримали у відділенні одного з київських банків, коли той намагався обміняти хабар від підприємця у доларах США на гривні.

Крім того, співробітники спецслужби викрили схему стягування хабарів, яку впровадили начальник і заступник ГУ з контролю за благоустроєм. Від власників МАФів посадові особи вимагали гроші в обмін на складені протоколи про порушення правил благоустрою столиці. Зловмисників затримали в момент передачі їм 45 тисяч гривень хабара.

СБУ також затримала в Печерському районі службовця Головного управління з питань внутрішньої політики КМДА. Використовуючи службове становище, 27-річний головний спеціаліст вимагав та отримав 115 тисяч гривень від представника комерційної структури за підготовку і узгодження дозвільної документації на проведення в Києві музичного фестивалю.

За фактами отримання хабарів у великому розмірі службовими особами, які займають відповідальне становище, прокуратура Києва порушила три кримінальні справи за ч. 2 ст. 368 (отримання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідне становище) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Нагадаємо, минулого тижня в Києві затримали співробітника одного з районних підрозділів податкової міліції столиці за підозрою в отриманні хабара в розмірі 40 тисяч гривень від директора київського підприємства за непритягнення його до відповідальності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.