Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція тупо відмовилась перейматися стеженням за журналістами (відео)

Скандал 4001 перегляд

Опубліковано - 30.06.2010 15:29 | Всі новини | Версія для друку

Допоможіть нашій незграбній міліції знайти «Ланос» з номером АА 9874 ЕВ
Допоможіть нашій незграбній міліції знайти «Ланос» з номером АА 9874 ЕВ
Голосіївське районе управління міліції Києва відмовилося порушити кримінальну справу за заявою директора телеканалу ТВі Миколи Княжицького про стеження за ним і журналістами телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За її інформацією, Голосіївське райуправління міліції у Києві відмовилося порушувати справу за заявою директора телеканалу "ТВі" Миколи Княжицького про стеження за ним і журналістами телеканалу.

Як йдеться в постанові "в ході проведення заходів, спрямованих на встановлення власника автомобіля "Део-Ланос" з номерами АА 9874 ЕВ та осіб, які в ньому знаходились, було надано запит до УДАІ ГУ МВС України у м.Києві".

"Відповіді отримано не було. Враховуючи те, що в даний час встановити власника автомобіля "Део-Ланос" та осіб, які в ньому знаходились та опитати їх з приводу даної події не виявилося можливим, в порушенні кримінальної справи по даному факту відмовити", - сказано у документі.

У середу Княжицький звернувся зі скаргою до прокуратури Голосіївського району з проханням скасувати постанову районної міліції про відмову у порушенні кримінальної справи.

"Прес-служба каналу заявляє, що як стеження за журналістами невідомими особами, так і відмова міліції розслідувати цю справу ще раз може свідчити про те, що в Україні ведуться спроби запровадити цензуру на державному рівні", - сказано у повідомленні ТВі.

Від “Аратти”: Як загальновідомо, десять років тому за журналістом Георгієм Гонгадзе теж стежили невідомі, про що він неодноразово повідомляв правоохоронні органи.

Нагадаємо також, що тоді Гонгадзе було відмовлено у порушенні кримінальної справи за його заявою. Злочинці, які залишилися тоді безкарними, по-звірячому вбили журналіста.

Слідство у справі про вбивство Гонгадзе триває вже десять років. Ні родичі, ні громадськість досі не знає прізвищ організаторів, підбурювачів і замовників цього злочину.

Реакція МВС на факт незаконного стеження за журналістами зайвий раз підтверджує, що справа Гонгадзе, вбитого владою, так і залишиться нерозкритою. І, напевно, не останьою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.