Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Панські розваги. Як столичний суддя захищався від народу

Пістолетне право 5452 перегляди

Опубліковано - 2.07.2010 11:26 | Всі новини | Версія для друку

Панські розваги.  Як столичний суддя захищався від народу
Панські розваги. Як столичний суддя захищався від народу
Мешканець села Бобриця Черкаської області Олександр Куча, який після суддівського розстрілу знаходився у реанімації у тяжкому стані, прийшов у свідомість і розповів журналістам свою весію трагічної історії.

«Газета по-Киевски» надрукувала сьогодні подробиці конфлікту, що стався 26 червня.

«Людину, яка на мене напала в кафе, я взагалі вперше бачив. Ми сиділи за одним столиком, а цей суб’єкт з незнайомою мені жінкою поруч - за сусіднім. Раптом він почав чогось зачіпати мого товариша - Володю Лисенка. Обзивав його безпричинно. Я тоді підійшов до цього відвідувача і запитав: «Чого на друга кричиш?». А він мені відповідає: «А тобі чого? Підемо вийдемо на вулицю». Я ще подумав - може, у них з Володею якісь свої справи, але на вулицю все-таки з ним пішов. Я ж не очікував, що він мене з ходу кулаком зіб’є з ніг, а потім ще й стріляти почне» - розповів постраждалий.

За словами Кучі, людина, що напала на нього, нібито стріляла спочатку по ногах, а коли він впав, стріляв уже в лежачого.

«Я думав, він у мене всю обойму випустив, уже коли непритомнів. Тільки у голові промайнуло, що дочок своїх більше не побачу ніколи. У мене їх дві. Втрачаючи свідомість, я хрипів, щоб викликали «швидку». А мужик з пістолетом, посміхаючись мені кинув: «Спочатку «менти» приїдуть з тобою розбиратися, а потім «швидка» забере, що від тебе залишиться!». Ех, знав би, що він суддя, стороною обійшов би…», - розповів Куча.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 червня в с. Бобриця (Черкаська область) стався інцидент за участю судді Дарницького суду Києва Євгена Вовка. Суддя стріляв з вогнепальної зброї у відвідувача місцевого кафе Олександра Кучу. Останній знаходиться в лікарні у важкому стані.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.