Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Киянам вже підвищують тарифи на метро

Добробут Регіон: м.Київ 4634 перегляди

Опубліковано - 2.07.2010 13:41 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Киянам вже підвищують тарифи на метро
Україна для людей. Киянам вже підвищують тарифи на метро
Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Попов не виключає можливості підвищення вартості проїзду у київському метрополітені до 2 грн.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Що стосується тарифів метрополітену, то там на виході чи є рішення суду, тобто там може так питання ставитись (про підвищення вартості проїзду)... На скільки я знаю сьогодні є рішення суду, чи є, чи на виході, я ще глибоко не розібрався, рішення суду відносно повернення по метро (вартості проїзду) до 2 грн... Якщо є рішення суду, то, що я можу сказати: його не можна не виконувати, я розберуся з цим з понеділка", - зазначив Попов.

Він підкреслив, що питання підвищення вартості проїзду у наземному громадському транспорті не розглядається.

Нагадаємо, з 31 січня 2009 р. у метрополітені Києва вартість однієї поїздки (по жетону) становить 1,70 грн. При придбанні проїзних квитків на основі пластикових безконтактних карток (проїзні квитки на 15 та 30 днів з дати першого проходу, на один календарний квартал, на один календарний рік та на кількість поїздок) понад вартості проїзного квитка стягується заставна вартість пластикової безконтактної картки в розмірі 7 грн. Проїзні квитки терміном на 15 та 30 днів на проїзд у метрополітені починають діяти з дати першої активації в автоматичних контрольних пунктах метрополітену, яку необхідно здійснити протягом 15 днів від дати придбання. В іншому випадку проїзний квиток вважається невикористаним і його вартість не повертається. Максимальна загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на один проїзний квиток, не може перевищувати 50 одиниць. Термін дійсності проїзного квитка на кількість поїздок становить 6 місяців з дати придбання або останнього поповнення, незалежно від кількості невикористаних поїздок. Вартість невикористаних поїздок, що залишилися в проїзному квитку, в якого закінчився термін дійсності, не повертається. Автомати видачі жетонів працюють в двох режимах: на 2 грн - з видачею 1 жетону і 0,3 грн здачі та на 10 грн - з видачею 5 жетонів і 1,50 грн здачі. Вартість проїзних квитків на 1 календарний місяць становить: на один вид транспорту (метро) - 95 грн, на два види транспорту (метро-трамвай, метро-тролейбус, метро-автобус) - 150 грн, на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) - 230 грн. Вартість проїзних квитків на 1 календарний рік становить: на один вид транспорту (метро) - 910 грн, на два види транспорту (метро-трамвай, метро-тролейбус, метро-автобус) - 1 тис. 430 грн, на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) - 1 тис. 990 грн. Для учнів денної форми навчання річний проїзний квиток на один вид транспорту (метро) коштуватиме 228 грн, на два види транспорту (метро-трамвай, метро-тролейбус, метро-автобус) - 358 грн, на чотири види транспорту (метро, трамвай, тролейбус, автобус) - 489 грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.