Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У коаліції зникла одностайність

Влада 3398 переглядів

Опубліковано - 9.07.2010 14:28 | Всі новини | Версія для друку

У коаліції зникла одностайність
У коаліції зникла одностайність
Фракція КПУ не голосуватиме за законопроект про Всеукраїнський референдум, якщо не буде врахована норма щодо обов’язкової імплементації рішення референдуму у ВР.

Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив голова КПУ Петро Симоненко.

"Закон про референдум треба приймати. Головна наша вимога, щоб у законі не було порушення Конституції ... Я буду наполягати на виключенні норми щодо можливості прийняття нової Конституції поза межами парламенту, щоб Конституція приймалася у Верховній Раді, як прописано в Конституції, а на референдумі проводилося лише обговорення", - сказав Симоненко.

В свою чергу, фракція Блоку Литвина вимагає виключити із законопроекту про референдум можливість скасувати політичну реформу.

Про це РБК-Україна повідомило джерело з керівництва фракції.

"Вчора, в кабінеті спікера ВР Володимира Литвина, до пізньої ночі проходила нарада з лідерами коаліції. І головна наша вимога, щоб в законопроект про референдум була включена поправка, яка заблокує можливість скасувати політреформи, тобто закону № 2222. Згідно нашим пропозиціям в законі слід прописати, що він набуває чинності з дня публікації і не розповсюджується на скасування раніше прийнятих законодавчих актів, зокрема це і стосуватиметься неможливості скасування політреформи", - сказало джерело.

Із слів депутата, в іншому випадку фракція Блоку Литвина не голосуватиме за законопроект.

Зазначимо, що у фракції Партії регіонів факт вчорашніх переговорів в кабінеті Литвіна підтвердили, проте питання про включення даної запропонованої норми в проект закону остаточно ще не вирішене.

Голова фракцій Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив раніше, що наразі продовжуються дискусії з цього питання.

За його словами, у нинішньому варіанті проекту закону передбачено, що результати референдуму не потребують додаткового затвердження у Верховній Раді.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.