Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шуфрич - не останній, кого обміняють на лояльність у парламенті

Влада 3118 переглядів

Опубліковано - 12.07.2010 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Шуфрич - не останній, кого обміняють на лояльність у парламенті
Шуфрич - не останній, кого обміняють на лояльність у парламенті
Міністр із питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич став жертвою політичної рокіровки і, очевидно, зараз у Кабінеті Міністрів буде звільнено декілька посад, які будуть віддані новим союзникам Партії регіонів.

Таку думку в ексклюзивному коментарі ІМК висловив політтехнолог Тарас Березовець.

За його словами, головне завдання, яке Президент України поставив перед коаліцією, - це скасування політичної реформи 2004 року.

"Закон про референдум, який ініціювала Партія регіонів, поки що відкладений, хоча можливість його прийняття і проведення референдуму 31 жовтня стосовно скасування змін у Конституцію зберігається. Але головне завдання, яке поставив Президент перед Верховною Радою, - це назбирати 300 голосів для того, щоб мати конституційну більшість. Через це потрібні нові посади, якими будуть ділитися", - сказав експерт.

Березовець не виключив, що після звільнення міністра з питань надзвичайних ситуацій Шуфрича будуть також звільнені міністр економіки Василь Цушко та міністр охорони здоров’я Зіновій Митник.

"Крім Н.Шуфрича, можливо, будуть звільнені ще декілька крісел, в тому числі, під питанням - міністр охорони здоров’я З.Митник, міністр економіки В.Цушко. Тобто, ті посади, які можна віддати насамперед "Єдиному Центру" Віктора Балоги, депутатам, які контролюються Петром Порошенком", - зазначив політтехнолог.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.