Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець міфу про моноліт влади. Шуфрич не хоче, щоб Льовочкін став другим Балогою

Влада 3169 переглядів

Опубліковано - 13.07.2010 11:19 | Всі новини | Версія для друку

Кінець міфу про моноліт влади. Шуфрич не хоче, щоб Льовочкін став другим Балогою
Кінець міфу про моноліт влади. Шуфрич не хоче, щоб Льовочкін став другим Балогою
Звільнений з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявив, що в оточенні Президента Віктора Януковича є група голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна, і вона поки домінує.

Про це він заявив газеті "Сєгодня".

"Є група Льовочкіна, і вона поки домінує. Ми сьогодні повинні констатувати, що ця група домінує серед всіх груп у Партії регіонів і є найвпливовішою. Впливовішою, ніж Азаров, Клюєв та інші", - заявив Шуфрич.

"Але думаю, що питання, які виникають у нас через Льовочкіна, будуть найближчим часом у нас врегульовані. Вплив Льовочкіна домінуючий, але рішення все-таки приймає Президент України", - зазначив екс-глава МНС.

Шуфрич також заявив, що у Януковича є серйозні конкуренти в областях, жителі яких переважно голосують за Партію регіонів.

"Там уже є група Тігіпка. Це дуже серйозна фігура, яка з'явилася в тилу Партії регіонів. Одна група, про яку ми сьогодні говорили, і яка має великий вплив на Януковича, вже сьогодні розглядає Тігіпка, як наступника Януковича. І сьогодні ті, хто прийшов до Януковича в 2006 році, коли він став прем'єром, вже сьогодні розглядають варіанти, як їм зберегти свої інтереси у випадку погіршення ситуації з Януковичем ", - заявив він.

За його словами, ця група починає з Тігіпком переговори про фінансування. "І сьогодні у мене болить серце через це, скажу відверто. Сила Януковича - це його рейтинг. Якщо його рейтинг похитнеться, то ці маленькі пацючки відразу перебіжать до того, до кого перейде цей рейтинг. Ось цим ось Льовочкін і відрізняється ", - зазначив Шуфрич.

"Ви знаєте, я б дуже не хотів, щоб Льовочкін виявився для Януковичем тим, ким для Ющенка виявилися Балога і Порошенко. Які вбили рейтинг Ющенка і покінчили з всією його командою", - додав він.

Він також заявив, що його здивував указ про призначення на роботу в РНБО, і слова Андрія Клюєва, який сказав, що Шуфрич погодився з переведенням на нову роботу, і що це є причиною його звільнення.

"Але коли я саме в такій інтерпретації почув підписана Азаровим подання ... звичайно, це питання я сьогодні врегулював, щоб не підставляти і свого товариша Андрія Клюєва, щоб ніхто не міг сказати моїм товаришам по фракції, що він збрехав, і щоб ніхто не зміг би дорікнути представникам Партії регіонів, що вони обманюють один одного. Хоча наголошую, що я був здивований ", - заявив Шуфрич газеті Сегодня.

Як повідомлялося раніше, 10 липня Верховна Рада звільнила Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій Це рішення підтримали 256 народних депутатів.

Після цього Шуфрич звинуватив главу Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна в тому, що він є винуватцем більшості проблем, що виникають у чинної влади.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.