Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні з’явилася партія УДАР. Її очолив Віталій Кличко

Політика 5587 переглядів

Опубліковано - 13.07.2010 17:40 | Всі новини | Версія для друку

В Україні з’явилася партія УДАР. Її очолив Віталій Кличко
В Україні з’явилася партія УДАР. Її очолив Віталій Кличко
Міністерство юстиції України отримало офіційне повідомлення від політичної партії «Нова країна» про зміну назви партії, внесення змін до статуту та до складу керівних органів.

Згідно з повідомленням, назву партії змінено на "УДАР (Українсько демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка", повідомила прес-служба Мін’юсту.

Новим керівником партії замість Романа Романюка обрано Віталія Кличка.

Як повідомляє партія, відповідні зміни було ухвалено рішенням позачергового партійного з’їзду, який відбувся 24 квітня 2010 року.

Своєю метою оновлена партія визначила сприяння формуванню політичної волі громадян та участь у розбудові в Україні відкритого громадянського суспільства на засадах свободи, самоврядності, верховенства права, керуючись принципами демократії, а також створення умов для економічного піднесення України та зростання могутності держави й добробуту громадян.

Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про зміни до статуту, складу керівних органів, а також назви партії. Міністром юстиції Олександром Лавриновичем підписано наказ про внесення відповідних змін до Реєстру політичних партій України.

Політична партія «Нова країна» була зареєстрована Мін’юстом 14 березня 2005 року. Партія внесена до Реєстру політичних партій під №109.

Відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні», партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.