Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Балога запропонував Гриценку приЄЦаца. Гриценку важлива думка народу

Вибори-2010 5678 переглядів

Опубліковано - 14.07.2010 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Балога запропонував Гриценку приЄЦаца. Гриценку важлива думка народу
Балога запропонував Гриценку приЄЦаца. Гриценку важлива думка народу
Лідер партії Громадянська позиція, народний депутат України від фракції НУ-НС Анатолій Гриценко у своєму блозі на Корреспондент.net оприлюднив лист, отриманий від лідера партії Єдиний центр Віктора Балоги.

"Сьогодні від лідера Єдиного центру Віктора Балоги отримав лист, з яким хотів би Вас ознайомити, - зазначив Гриценко у своєму блозі. - Балога пропонує Громадянській позиції об'єднати зусилля і спільно, на платформі ЄЦ, створити нову партію європейського зразка. Рішення пропонується не відкладати надовго , тому що за задумом об'єднана партія повинна бути створена до місцевих виборів і піде на них за єдиним списком кандидатів".

Також Гриценко зазначив, що пропозиція Балоги не є ексклюзивною, а його лист - не є конфіденційним. "Такі ж листи, як пише Балога, він "відіслав лідерам інших демократичних сил", - зазначив політик і закликав усіх бажаючих у відкритому режимі обговорити пропозицію лідера ЄЦ у коментарях.

У своєму блозі Гриценко також зазначив, що вже кілька років знає Балогу і багатьох членів його команди. "У мене є особисте ставлення до них, міг би наводити аргументи "за" або "проти". Але навмисно не буду каналізувати дискусію в заздалегідь певне русло - хочу почути Вашу думку, Ваші аргументи і Вашу позицію", - наголосив Анатолій Гриценко.

Лист Балоги Гриценко оприлюднив у своєму блозі на Корреспондент.net, а також у блозі на своєму офіційному сайті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.