Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко впевнена, що підвищення цін на газ не пов’язане з вимогами МВФ

Газоват 4987 переглядів

Опубліковано - 14.07.2010 19:13 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко впевнена, що підвищення цін на газ не пов’язане з вимогами МВФ
Тимошенко впевнена, що підвищення цін на газ не пов’язане з вимогами МВФ
Юлія Тимошенко переконана, що рішення уряду про підвищення цін на природний газ для населення не пов’язано з вимогами Міжнародного валютного фонду.

"Я переконана, що сьогодні підвищення на 50% цін на природний газ для населення України пов'язано не з вимогами МВФ. З МВФ завжди можна домовитися про інші компенсатори покриття дефіциту фінансів України", - сказала Тимошенко сьогодні на брифінгу в Києві.

Екс-прем'єр наголосила, що свого часу перед її урядовою командою Міжнародний валютний фонд неодноразово порушував питання про необхідність підвищення ціни на природний газ для населення. "Але це виключно питання і рішення українського уряду", - підкреслила вона.

"Незважаючи на те, що така вимога ставилася, я жодного разу на ці вимоги не пішла і забезпечила для України три транші від МВФ в розпал кризи, тоді, коли було найскладніше це робити", - підкреслила Тимошенко.

На думку екс-прем'єра, теперішнє урядове рішення про підвищення ціни на газ для населення зумовлено певними зобов'язаннями нової влади перед спонсорами своєї виборчої кампанії, зокрема необхідністю повернення компанії "Росукренерго" 5,4 мільярдів доларів за рахунок державних фінансових ресурсів. "Це викликано однією причиною, тому що потрібно повертати компанії "Росукренерго" 5,4 мільярдів доларів", - додала вона.

Таким чином, за її словами, борг компанії "Росукренерго" виплачуватиметься за рахунок пересічних громадян. "Безумовно, їх потрібно звідки брати. Безумовно, ці 5,4 мільярдів доларів - великі гроші. І саме тому їх вирішили зібрати як додаткову плату з тих людей, які живуть з останніх копійок", - пояснила Тимошенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.