Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ відзвітувала, як бореться за зарплатню українців

Кримінал 4047 переглядів

Опубліковано - 2.08.2010 11:36 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ відзвітувала, як бореться за зарплатню українців
ГПУ відзвітувала, як бореться за зарплатню українців
Упродовж першого півріччя 2010 року прокуратурою порушено 1,5 тис. кримінальних справ, пов’язаних з заборгованістю із виплати заробітної плати, з яких 83% (1,3 тис.) скеровано до суду.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

За документами реагування до відповідальності притягнуто 5,4 тис. посадовців, з яких 171 працівник органів державного контролю: громадянам виплачено понад 1 млрд. грн. заборгованості із заробітної плати, з яких 44 млн. грн. – у ході досудового слідства в кримінальних справах. Поновлено права 280 тис. громадян.

«Поширеними є факти безпідставної невиплати заробітної плати працівникам економічно активних підприємств. Їх керівники, за наявності коштів, замість виплати заробітної плати витрачають їх на інші цілі», - повідомили в Генпрокуратурі.

Також численними є порушення законів про оплату праці на підприємствах, що перебувають у стадії банкрутства, санації або ліквідації.

«Комісії місцевих державних адміністрацій з погашення заборгованості із заробітної плати практично бездіють. Їх вплив на керівників підприємств-боржників є мінімальним, участь у засіданнях ними ігнорується, рішення комісій не виконуються, розірвання контрактів з керівниками підприємств державної та комунальної власності не ініціюється», - йдеться в повідомленні Генпрокуратури

Як повідомлялося раніше, міністр праці і соціальної політики Василь Надрага відзначив невиконання місцевими властями доручення Кабінету Міністрів до липня скоротити на 30% заборгованість із заробітній платі.

За його словами, станом на 1 червня заборгованість із зарплати складала 1,887 млрд. гривень і до 1 липня повинна була скоротитися на 30% до 1,320 млрд. гривень, проте насправді вона склала 1,792 млрд. гривень, тобто скоротилася лише на 5 %.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.