Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Духовного наставника столичного мера звинуватили у створенні злочинної організації

Кримінал 4315 переглядів

Опубліковано - 4.08.2010 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Духовного наставника столичного мера звинуватили у створенні злочинної організації
Духовного наставника столичного мера звинуватили у створенні злочинної організації
Пасторові Сандею Аделаджі пред’явлено ще одне звинувачення - «створення злочинної організації», за яке світить до 12 років в’язниці.

Про це повідомляє «Газета по-Киевски».

Як відзначає видання, раніше було відомо лише, що справи «Кінгз Кепітал» і ПП «Грант», за якими Аделаджу офіційно звинувачують у шахрайстві, об’єднали в одне провадження, а майно нігерійця заарештували, щоб забезпечити компенсації за цивільними позовами потерпілих. Проте вчора виданню стало відомо, що Аделаджу звинувачують за новою статтею, за яку передбачено від 5 до 12 років в’язниці. Правда, судити почнуть не раніше зими - дуже багато потерпілих хочуть ознайомитися з матеріалами справи.

«Аделаджа, крім шахрайства, тепер звинувачується за ст. 255 ч. 1 КК - «створення злочинної організації». Можливо, це сталося через мої численні звернення в МВС, Генпрокуратуру і навіть РНБО, де я наводив докази злочинної діяльності Сандея Аделаджі. Я писав, що є свідчення потерпілих, що вклали гроші в різні фірми, що настійно рекомендував їм особисто пастор з сцени церкви «Посольство Боже». Я вважаю, ця діяльність підпадає під визначення «злочинна організація», - сказав виданню адвокат Іван Боднарук, який представляє інтереси потерпілих в аферах, що провернули під дахом церкви «Посольство Боже».

Як повідомлялося раніше, 2 червня Печерський суд Києва дозволив головному слідчому управлінню МВС заарештувати банківські рахунки одного з основних підозрюваних в афері навколо групи компаній «Кінгз Кепітал».

В цілому, у справі проходять понад 10 осіб. Серед інших - старший пастор «Посольства благословенного царства Божого для всіх народів» Сандей Аделаджа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.