Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Своя рука - владика. Лідер комуністів з гордістю розповів як прилаштував сина в олігархічну владу

Влада 3511 переглядів

Опубліковано - 4.08.2010 12:56 | Всі новини | Версія для друку

Своя рука - владика. Лідер комуністів з гордістю розповів як прилаштував сина в олігархічну владу
Своя рука - владика. Лідер комуністів з гордістю розповів як прилаштував сина в олігархічну владу
Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко заявив в інтерв’ю, що особисто пропонував сина Андрія на посаду першого заступника голови Держагентства з інвестицій та розвитку.

"Так, це я запропонував. Багато хто знає, і я радий тому, що у мого старшого сина є досвід, знання і дуже високий рівень розуміння завдань. Його добре знають ще зі студентської лави. Це так, і я цим пишаюся. Тому, коли виникло питання, я запропонував: Візьміть, адже хлопець тямить, хлопець знає, хлопець готовий ", - заявив Симоненко журналісту Лігабізнесінформ.

Він також заявив, що регулярно обговорює з сином різні питання, пов'язані з діяльністю держагентства з інвестицій.

"Зрозумійте, я з нього по-батьківськи теж питаю. Він і вчора був у мене, в цьому кабінеті. Для багатьох питання інвестицій - це просто розмови, а для країни це повинна бути конкретика. Я переконаний, що зробив правильно, коли рекомендував свого сина. Я запропонував свою дитину, яка буде працювати на інтереси нашого народу ", - додав лідер КПУ.

Симоненко також прокоментував інформацію ЗМІ про те, що лідер комуністів проживає в будинку під Києвом, вартість якого оцінюють у півтора мільйона доларів.

"Мій син ще в 2002 році для своєї родини придбав ділянку, що межує з болотом, де вже 12 років стояв довгобуд. Ділянку продали, тому що вона була на околиці. Син практично всі ці вісім років робив (ремонт - ред.), щоб потихеньку собі зробити ... А я там тимчасово живу, ви ж знаєте мої обставини (Симоненко одружений другим шлюбом, в якому у нього народилися вже двоє дітей - ред.). Найду, де жити - і, природно, переїду звідти ", - зазначив Симоненко.

Нагадаємо, у червні Кабінет міністрів призначив Андрія Симоненка на посаду першого заступника голови Державного агентства з інвестицій та розвитку. Андрій Симоненко - старший син лідера КПУ Петра Симоненка. Народився в 1974 році.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.