Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У селі блогера після нецензурного листа Путіну повісили ринду

Імперія «Совок» 5561 перегляд

Опубліковано - 6.08.2010 01:02 | Всі новини | Версія для друку

Ринду в селі блогера все-таки повісили. Фото - “Ехо Москви”
Ринду в селі блогера все-таки повісили. Фото - “Ехо Москви”
У селі російського блогера, який написав гнівне послання прем’єр-міністру Путіну з приводу відсутності протипожежних засобів, вже наступного дня повісили пожежну ринду

У селі блогера, який у різкій формі з вкрапленнями нецензурної лексики поскаржився прем'єр-міністру Володимиру Путіну на відсутність засобів пожежогасіння, повісили ринду, повідомляє раідостанція ТСН.

Про це заявив голова Калязінського району Тверської області РФ Костянтин Ільїн.

Губернатор області Дмитро Зеленін зі свого боку стверджує, що в курсі проблем із станом пожежної безпеки. Вздовж села тече невелика річка. З цієї причини ситуація з пожежами тут не така гостра, повідомили у сільраді.

Те, що в селі Високово все-таки встановили ринду підтверджує і кореспондент "Ехо Москви".

У той же час автор повідомення, яке спричинило такий галас, підтвердив, що готовий на свої гроші купити пожежну машину, якщо його звільнять від податків або відрахувань до Пенсійного фонду.

По суті, громадянин пропонує делегувати жителям право на самозахист від пожеж. У деяких країнах саме так це і влаштовано. У Сполучених Штатах з пожежами, крім професіоналів, активно борються загони волонтерів.

Пожежні служби Великобританії, в основному, знаходяться під контролем місцевої влади. Надзвичайні служби Великобританії фінансуються за рахунок муніципального податку, а також за рахунок коштів, які виділяє держави.

Нагадаємо, користувач Livejournal top_lap, у якого є дача в селі в Тверській області, обурювався з приводу бездіяльності влади у зв'язку з лісовими пожежами
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.