Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ПР вважають, що Тимошенко зруйнує економіку більше, ніж Податковий кодекс Азарова

Влада 3306 переглядів

Опубліковано - 12.08.2010 22:41 | Всі новини | Версія для друку

У ПР вважають, що Тимошенко зруйнує економіку більше, ніж Податковий кодекс Азарова
У ПР вважають, що Тимошенко зруйнує економіку більше, ніж Податковий кодекс Азарова
В Партії регіонів вважають, що Блок Юлії Тимошенко, закликаючи населення до масового спротиву підвищенню цін на газ, провокує руйнацію економіки країни.

Про це йдеться в заяві першого заступника Партії регіонів Володимира Рибака щодо «закликів громадян підтримати акції БЮТ, спрямовані на недопущення підвищення ціни на газ для населення».

«Тимошенко провокує безпорядки в країні і налаштовує людей на зіткнення у той час, коли Україна платить за її руйнації в економіці. Коли влада робить усе, щоб захистити соціально незахищених. Людям треба допомогти швидко оформити субсидії, скористатися допомогою держави, вийти без втрат з кризи, яку країна мусить подолати. Потрібна конструктивна позиція політиків», - наголосив Рибак.

Він упевнений, що «треба спільними зусиллями підтримати реформи і зміни в країні, які забезпечать успіх та захистять людей»

«Тимошенко ж робить все навпаки. Їй потрібні протести, збурення, тривога, невдоволення. Вона використовує людей для помсти за свою поразку», - заявив перший заступник голови Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Блок Юлії Тимошенко закликав громадян підтримати акції цієї політичної сили, спрямовані на недопущення підвищення ціни на газ для населення.

Зокрема, БЮТ закликає громадян звертатися до суду з питання повернення газу компанії “РосУкрЕнерго”. За даними БЮТ, “рішення Стокгольмського суду щодо відшкодування Україною компанії “РосУкрЕнерго” 12,1 млрд. кубометрів газу або 5,4 млрд. доларів не може вступити в силу без його підтвердження вітчизняним судом. Але, враховуючи нинішній стан судової системи держави, складно сподіватися на правосудне рішення. Закликаємо Вас відстояти свої права та звернутися в якості третьої особи до Шевченківського районного суду міста Києва, який розглядає дане питання”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.