Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим

Самоврядування Регіон: м.Київ 8685 переглядів

Опубліковано - 25.08.2010 17:57 | Всі новини | Версія для друку

Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим
Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим
За рішенням ради виборчого блоку політичних партій БЮТ у м. Києві з депутатської фракції БЮТ у Київській міській раді виключено 8 депутатів.

Про це під час прес-конференції повідомила голова депутатської фракції БЮТ Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

"Окремі депутати нашої фракції, проігнорувавши попереднє рішення ради столичного БЮТ не брати участь у пленарному засіданні Київради та не підтримувати скасування районних у м.Києві рад, все ж прийшли сьогодні у сесійну залу. Їх буде виключено з фракції", - сказала Меліхова.

Голова фракції БЮТ у Київраді також вказала, що у сесійній залі на момент голосування за звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" стосовно утворення (не утворення) районних рад були присутні не більше 50 депутатів.
"Ми всі бачили на табло цифру 65 - це означає, що проголосувало 65 карток депутатів, бо фізично їх було у сесійній залі не більше 50. Це означає, що сьогоднішню сесію не можна визнати легітимною", - вважає Меліхова.

Вона додала, що "голосували картки депутатів, яких не було в залі. "З БЮТ не було Дмитрука, Берегового, Петькуна, а їхні картки чомусь голосували", - сказала вона.

Меліхова повідомила, що вона як голова фракції БЮТ у Київраді звернулась до секретаря Київради Олеся Довгого з вимогою надати їй поіменний перелік тих депутатів, які підтримали звернення Київради до Верховної Ради України щодо утворення (не утворення) районних рад.

"Усіх тих БЮТівців, прізвища яких будуть фігурувати у цьому списку, рада БЮТ виключить з фракції та поставить питання про позбавлення їх депутатського мандату", - ще раз підкреслила Меліхова.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.