Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Теракт у Запоріжжі. Головний підозрюваний, після перебування у буцегарні, то визнає провину, то - ні

Кримінал 4476 переглядів

Опубліковано - 26.08.2010 12:13 | Всі новини | Версія для друку

Теракт у Запоріжжі. Головний підозрюваний, після перебування у буцегарні, то визнає провину, то - ні
Теракт у Запоріжжі. Головний підозрюваний, після перебування у буцегарні, то визнає провину, то - ні
Адвокат підозрюваного у вибуху запорізького Свято-Покровського храму 25-річного паламаря Євгена Федорченка Лариса Шевчук заявила, що її підзахисний визнає свою провину.

Про це пише газета «Сєгодня».

Водночас Шевчук наголосила, що паламар весь час змінює свої свідчення.

«Один раз він мені говорить, що робив це, другій — що не робив. Ви знаєте, тепер мені складно бути впевненою в цій людині. Можливо, міняти свідчення його напоумили сусіди по камері» , - сказала Шевчук.

МВС коментує ситуацію стримано.

«Є версія, яка підтвердилася», - сказав міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

У запорізькій міліції стверджують, що це та ж версія, що була із самого початку — помста священикам з боку Харитонова, який був звільнений за крадіжку.

Раніше паламар нібито зізнався міліції, що будучи в змові з колишнім паламарем Антоном Харитоновим і його братом Сергієм (також заарештовані), підклав бомбу в церкві. У бесідах же з своїм адвокатом хлопець говорив, що не винен, а також — що оперативники погрожували його згвалтувати, якщо він у всьому не зізнається.

Як повідомлялося раніше, 28 липня близько 16.30 в Запоріжжі в Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату стався вибух саморобного вибухового пристрою. 9 людей отримали поранення, від численних ран на операційному столі померла черниця.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.