Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ стверджує, що німецький журналіст їм не цікавий

Влада 3467 переглядів

Опубліковано - 27.08.2010 16:39 | Всі новини | Версія для друку

СБУ стверджує, що німецький журналіст їм не цікавий
СБУ стверджує, що німецький журналіст їм не цікавий
Служба безпеки України (СБУ) не здійснювала жодних заходів щодо кореспондента німецької газети Frakfurter Allgemeine Zeitung Конрада Шулера.

«СБУ не здійснювала жодних заходів щодо кореспондента Шуллера під час його перебування на території України», - повідомили в прес-центрі СБУ.

Більш того, незважаючи на те, що зазначений журналіст не акредитований в Міністерстві закордонних справ України в установленому порядку, Шуллеру, на його ж прохання, було запропоновано зустрітися з главою СБУ Валерієм Хорошковським, проте, відповідної реакції з боку журналіста не послідувало, відзначили в спецслужбі.

«Він нас не цікавить», - додали в прес-центрі СБУ.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на інформацію кореспондента німецької газети Frakfurter Allgemeine Zeitung Конрада Шуллера повідомило про те, що СБУ проводить допити осіб, які контактують з іноземними журналістами.

За його словами, працівники Служби безпеки неодноразово зустрічалися з людьми, з якими він контактував в Україні при підготовці журналістських матеріалів під час президентської кампанії.

Як повідомив журналіст, ці зустрічі мали місце наприкінці квітня 2010 року. Кореспондент стверджує, що ще в червні цього року він звернусвся з офіційним листом до голови СБУ Валерія Хорошковського з вимогою пояснити мету і підстави таких зустрічей.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.