Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров припинив фінансування будівництва корветів для українського ВМФ

Скандал 4002 перегляди

Опубліковано - 1.09.2010 14:35 | Всі новини | Версія для друку

Азаров припинив фінансування будівництва корветів для українського ВМФ
Азаров припинив фінансування будівництва корветів для українського ВМФ
Народний депутат від групи «За Україну!», член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Іван Стойко вимагає від уряду і Президента профінансувати програму з проектування і будівництва перспективного корабля класу корвет.

Про це повідомила прес-служба партії «За Україну!».

«Януковичу треба нагадати, що на українській території перебуває флот нашого агресивного сусіда, який з його легкої руки перебуватиме в Севастополі до 2042. Тому Україні потрібна потужна військова сила на морі, яка зможе захистити нашу територію у випадку агресії», - сказав член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони.

Стойко наголосив, що програма з будівництва українських корветів має також важливе економічне значення. «За цією програмою українські військово-промислові підприємства повинні виконати замовлення на десятки мільйонів гривень, які допомогли б цій галузі хоч якось виживати», - зазначив депутат.

«Як відомо – Україна є головним конкурентом Москви на світовому оборонному ринку. – зауважив член групи «За Україну!». – Згортання програми по виробництву українських корветів – це повна капітуляція українського військопрому, яка веде до втрати його конкурентоздатності».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.