Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила частину висновків ГПУ

Кримінал 4142 перегляди

Опубліковано - 17.09.2010 11:56 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила частину висновків ГПУ
Справа Гонгадзе. Теличенко оскаржила частину висновків ГПУ
Представник Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко оскаржила постанову Генпрокуратури про закриття справи щодо Олексія Пукача в частині обвинувачень.

Як повідомила Теличенко, 16 вересня вона оскаржила до Печерського райсуду Києва постанову слідчого ГПУ про закриття кримінальної справи по обвинуваченню Пукача в частині зловживання владою та службовим становищем (ч. 3 ст. 364 КК України).

Йдеться про незаконне знищення документів ГУКП МВС України у липні 2003 року за наказом Пукача та про його незаконні вказівки проводити зовнішнє спостереження за Георгієм Гонгадзе та Олексієм Подольським.

На думку представника потерпілої у справі про вбивство Георгія Гонгадзе, слідчий безпідставно зробив висновок про відсутність шкоди охоронюваним інтересам громадян та юридичних осіб від того, що Пукач незаконно дав наказ знищити передчасно документи суворої звітності, які намагалися вилучити слідчі ГПУ.

Як стверджує Теличенко, це не дозволило у 2003 році звузити коло осіб, причетних до злочину проти Гонгадзе, та стало перешкодою у їх встановленні, утруднивши розслідування.

Крім того, слідство, як вважає представник потерпілої, взагалі "проігнорувало незаконні вказівки Пукача підлеглим збирати інформацію про громадян", хоч у березні 2006 року це ставилося Пукачу за провину.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.