Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму регіонали вже встигли пересваритися з усіма

Вибори-2010 Регіон: Автономна республіка Крим 7308 переглядів

Опубліковано - 28.09.2010 12:32 | Всі новини | Версія для друку

У Криму регіонали вже встигли пересваритися з усіма
У Криму регіонали вже встигли пересваритися з усіма
Виборча кампанія триває лише третій тиждень, а в Криму на тиск влади вже скаржаться не лише опозиціонери, але й політичні союзники партії влади.

Вслід за комуністами з «регіоналами» розсварилися учасники проурядової коаліції у Верховній Раді автономії з партій «Російська єдність» і «Союз».
Як і опозиціонери з партії «Батьківщина» і Народного руху України, комуністи, «союзівці» і «руссоєди» скаржаться на тиск з боку влади, яку в Криму повністю контролюють «регіонали».

Лідер кримської організації КПУ Леонід Грач сьогодні зазначив, що нинішня передвиборна кампанія проходить в умовах «найбезпрецедентнішого» за всі роки існування незалежної України використання адміністративного та інформаційного ресурсів партії влади.

Про тиск заявив і лідер «Російської єдності» Сергій Аксьонов, за словами якого, чиновники-регіонали тиснуть на власників рекламних агенцій і мас-медіа, щоб не допустити поширення інформації про інші політичні сили, а лише про партію влади.

Про тиск і навіть погрози днями повідомив один із найбільш відданих партнерів Партії регіонів, лідер партії «Союз» Лев Міримський. Він стверджує, що після того, як заявив про намір балотуватися на посаду мера Сімферополя, йому телефоном почали погрожувати невідомі особи. За словами Міримського, минулого тижня на сесії кримського парламенту йому також погрожував один із міністрів уряду автономії від Партії регіонів. Сама через це він був змушений звернутися з відповідними заявами до міліції, СБУ та прокуратури.

У влади відповідь знайдеться на все?

У понеділок про власні проблеми з правоохоронцями заявили представники партії «Батьківщина». За словами лідера її кримської організації Андрія Сенченка, працівники кримської міліції, якою зараз керує виходець із Донбасу Олександр Прасолов, заблокували приміщення Білогірської районної парторганізації, зірвавши таким чином конференцію з висунення кандидатів у депутати.

На останніх виборах жителі Білогір’я дали лідеру БЮТу майже 30 відсотків голосів – найкращий результат в автономії.

Водночас, правоохоронці заявили, що за підозрою у виготовленні фальшивих грошей затримали двох осіб, які вказали, що фальшували гроші «в офісі однієї з політичних партій» в Білогірську.

Кримські активісти Партії регіонів на звинувачення опозиції і союзників поки що ніяк не реагують. У прес-службі кримських «регіоналів» відкидають будь-які звинувачення у використанні адмінресурсу, але з коментарями радять зачекати до 28 вересня, коли у Сімферополі відбудеться конференція кримської організації Партії регіонів. На ній мають виступити лідер кримських «регіоналів, прем’єр-міністр автономії Василь Джарти та його заступник, спікер місцевого парламенту Володимир Константинов.

Учасники партконференції збираються ухвалити партійну передвиборну програму під назвою «Зробимо Крим перлиною України».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.