Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турчинов відвідав СБУ та розповів про нову “фішку” ГПУ

Політика 4359 переглядів

Опубліковано - 28.09.2010 12:59 | Всі новини | Версія для друку

Турчинов відвідав СБУ та розповів про нову “фішку” ГПУ
Турчинов відвідав СБУ та розповів про нову “фішку” ГПУ
Генеральна прокуратура розслідує справу про захоплення поліграфкомбінату «Україна» під час президентських виборів.

Про це після допиту в СБУ заявив колишній перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов.

«Уже нова тема готується. Зокрема, Генеральна прокуратура працює над питанням спроби захоплення урядом державного підприємства «Поліграфкомбінат« Україна ». Це абсурдно звучить, але слідчі працюють », - прокоментував Турчинов свої допити в СБУ і можливість відкриття нових кримінальних справ.

Він нагадав, що спроба захоплення поліграфкомбінату «Україна» була здійснена під час президентських виборів 2010 року, і пов’язана з ЄДАПС.

«Ті, хто стоїть за корпорацією ЄДАПС, яка розпустила свої щупальця корупційні в багато структур і, я вважаю, заробляє незаконно мільярди, друкуючи акцизні марки, голограми, які держава сама спроможна друкувати», - зазначив Турчинов.

Крім того, на його думку, замість того, щоб відкривати кримінальну справу проти тих, хто незаконно потрапив на поліграфкомбінат «Україна», і розслідувати корупційні дії корпорації ЄДАПС, «зараз слідство розглядає питання, що незаконно діяла міліція чи незаконно уряд приймав рішення про зміну керівництва поліграфкомбінату «Україна».

Турчинов повідомив, що правоохоронні органи допитують колишніх працівників Кабінету міністрів України, а також працівників міліції. Також він висловив здивування тим, чому зміна керівництва держпідприємства, на що уряд має право, може вважатися незаконною. При цьому він не виключив, що з цього питання його можуть викликати в Генпрокуратуру. Але він не знає, чи відкрито вже відповідну кримінальну справу.

Говорячи про свій сьогоднішній допит, Турчинов зауважив: «Я нового сьогодні нічого не почув, ті ж були запитання, і була зустріч з працівником митниці, яку також назвали очною ставкою, який впізнав у мені колишнього першого віце-прем’єр-міністра України. Я, до речі, не приховував від слідства, що я працював першим віце-прем’єр-міністром України в уряді Юлії Тимошенко».

При цьому він сказав, що не вважає сьогоднішній допит очною ставкою.

«Я, чесно кажучи, його (працівника митниці - ред.) Не пам’ятаю, і тому я взагалі не вважаю, що це можна назвати очною ставкою», - зауважив Турчинов.

Крім того, він заявив, що минулого разу слідчі СБУ також проводили очну ставку, але він також не пам’ятає ту людину.

Як відомо, 22 січня Партія регіонів заявила про спробу змінити керівництво

поліграфкомбінату «Україна» тодішнім урядом Юлії Тимошенко, щоб надрукувати 1,5 млн. виборчих бюлетенів. У БЮТ ці заяви назвали провокацією.

Зокрема, ПР заявляла, що посадові особи Кабміну і керівництво Міністерства фінансів внесли зміни до статуту підприємства, в результаті чого в.о. генерального директора комбінату був призначений Володимир Хомко.

25 січня на підприємство напали невідомі особи. У той же день на той час Президент Віктор Ющенко заявив, що кабінет директора комбінату «Україна» захопили п’ятеро депутатів від Партії регіонів і 20 осіб, що їх супроводжували, на знак протесту проти призначення нового керівника.

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення про припинення дій Мінфіну щодо зміни керівництва комбінату.

17 березня новий уряд Миколи Азарова своєю постановою ліквідував казенне підприємство «Поліграфічний комбінат« Україна »з виготовлення цінних паперів».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.