Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Львові заарештували голову ТВК

Вибори-2010 Регіон: Львівська область 8041 перегляд

Опубліковано - 30.09.2010 12:41 | Всі новини | Версія для друку

У Львові заарештували голову ТВК
У Львові заарештували голову ТВК
Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права підкупом та затримано голову територіальної виборчої комісії

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Прокуратура області за матеріалами УСБУ у Львівській області порушила кримінальну справу стосовно голови територіальної виборчої комісії Ігоря Кравчука за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права підкупом за ознаками злочину, передбаченого ст. 157 ч.3 КК України.

Підозрюваного затримано і він поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

Для розслідування кримінальної справи створена слідчо-оперативна група з числа досвідчених працівників прокуратури області та УСБУ в області.

Хід слідства контролюється керівництвом.

Львівську ТВК очолив представник УНП Щур Микола Васильович, 1984 року народження.

Як зазначила сьогодні, 30 вересня, у коментарі заступник голови Львівської ОДА Ірина Мошура, відповідна постанова є на сайті ЦВК. "На сайті Центральної виборчої комісії така постанова є, тобто представник Української народної партії став головою обласної Територіальної виборчої комісії у Львівській області", - зазначила Ірина Мошура.

Також цю інформацію підтвердив голова Львівської ОДА Василь Горбаль. Він зазначив, що його вчора інформували і СБУ, і прокуратура про затримання голови Львівської ТВК. Також Василь Горбаль додав, що на сайті ТВК є інформація про ротацію ТВК за статтею "втручання у виборчий процес".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.