Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Евакуацію машин у Києві - скасовано

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7971 перегляд

Опубліковано - 13.10.2006 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Евакуацію машин у Києві - скасовано
Евакуацію машин у Києві - скасовано
Суд Шевченківського району Києва оприлюднив постанову, якою скасували рішення Київської міської ради щодо можливості застосування евакуаторів.

Постанова набере сили через 30 днів. У прес-центрі юридичної фірми "Магістр & Партнери" повідомили про те, що коли рішення набуде законної сили, власники автомобілів "можуть бути упевнені, що знайдуть свою машину на місці її паркування: евакуатори будуть використовуватися тільки для перевезення нетранспортабельних машин, які потрапили в аварію", повідомляє Кореспондент.net.

"Вважаю рішення Шевченківського районного суду Києва правильним, тому що аргументи, представлені позивачем у даній справі, були вичерпними. Я впевнений, що у випадку подачі на апеляцію, в Апеляційного суду не буде підстав змінювати позицію, і рішення не може бути оскаржене надалі", - зазначив Сергій Власенко партнер юридичної фірми.

Представник прес-служби "Магістр & Партнери" повідомила, що позовну заяву від імені приватної особи було подано в Шевченківський райсуд наприкінці серпня.

Розпорядженням Київської міської державної адміністрації "Про заходи для упорядкування відстою транспортних засобів на проїзних частинах вулиць міста Києва" від 28 жовтня 2005 року передбачене блокування коліс і евакуація автомобілів, припаркованних у недозволених місцях на столичних вулицях.

Раніше, у лютому 2006 року, мер столиці Леонід Черновецький як народний депутат України заперечував у суді право КП "Київдорсервіс" блокувати колеса машин-порушників. Він подав адміністративний позов, який 11 квітня Шевченківський райсуд Києва задовольнив.

У червні Вищий адміністративний суд України дозволив навантаження на евакуатори і вивіз на штрафмайданчики неправильно припаркованих автомобілів столиці.

"Газета по-українськи" нагадує, що у вересні комунальне підприємство "Київдорсервіс" оголосило тендер на купівлю 30 евакуаторів. Раніше "Київдорсервіс" закупив 15 евакуаторів до 11 уже наявних.

Київська міська державна адміністрація встановила норму доходу 1 евакуатора 3 тис. гривень на день.

11 діючих зараз евакуаторів щодня евакуюють на штрафмайданчики в середньому 10 автомобілів, у тому числі й ті, які постраждали при аварії.

2004 року Київміськадміністрація доручила "Київдорсервісу" купити автомобілі-евакуатори й обладнання для штрафних майданчиків для боротьби з незаконним паркуванням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.