Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. У Львові ВО “Свобода” захопила ТВК

Вибори-2010 Регіон: Львівська область 8183 перегляди

Опубліковано - 18.10.2010 15:00 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. У Львові ВО “Свобода” захопила ТВК
Хроніки вільного вибору. У Львові ВО “Свобода” захопила ТВК
ВО «Свобода» 18 жовтня висловила голові територіальної виборчої комісії Львова ультимативну вимогу включити представників партії до усіх дільничних комісій на вибори до місцевих органів самоврядування 31 жовтня у Львові.

Про це 18 жовтня оголосив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Василь Павлюк.

Павлюк заявив, що у разі неприйняття цієї ультимативної вимоги, ВО "Свобода" влаштує у Львові безстрокову акцію протесту. Відтак під Львівською міською радою "свободівці" протестували проти дій ТВК. Півгодини вони скандували під Ратушею, згодом увірвались у міськраду, де розташована ТВК. "Свободівці" вимагали списки,які їм не дали, а потім за допомогою стільців та столів забарикадували приміщення ТВК.

Голова територіальної виборчої комісії Львова Ігор Сліпецький прокоментував ZAXID.NET , що письмово з претензіями ВО "Свобода" до нього не зверталася. "Представники ВО "Свобода" хоч у малій кількості, але є представлені у виборчих комісіях. Закон розмито трактує це. Бажаючих бути в комісіях було порядку 37-50 осіб на одну дільницю, де є 18 місць. Так, є багато незадоволених, різні партії є незадоволені. Проте всіх не можна було поставити", - заявив він.

Сліпецький повідомив, що інформація про склад територіальних виборчих комісій буде опублікована у завтрашньому числі газети "Ратуша".

Як повідомлялося раніше, міська виборча комісія Львова не включила до складу дільничних комісій представників більшості опозиційних партій та представників міського голови Львова Андрія Садового. Відтак, чинний мер Львова подав скаргу до Центральної виборчої комісії на дії ТВК у Львові. "З понад двохсот моїх представників в складі дільничних комісій залишилось лише 15 осіб. Це абсолютне беззаконня", - заявив Андрій Садовий. За його словами, до складу виборчих комісій не включили також більшість представників партій ВО "Свобода", Фронту змін та Республіканської Християнської партії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.