Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова влада столиці планує повернути евакуатори

Самоврядування Регіон: м.Київ 8297 переглядів

Опубліковано - 19.10.2010 12:02 | Всі новини | Версія для друку

Нова влада столиці планує повернути евакуатори
Нова влада столиці планує повернути евакуатори
Київська влада має намір просити у Верховної Ради дозвіл на примусове транспортування і блокування коліс порушників правил паркування.

Про це пише газета "Комсомольская правда в Украінє".

Цього разу рішення повернути евакуатори мерія пояснює необхідністю очистити смуги, призначені для проїзду пасажирського транспорту, і привчити водіїв до порядку.

За словами начальника міського управління транспорту Євгена Водовозова, сьогодні такі смуги є на вулицях Саксаганського, Жилянській, Горького, Великій Васильківській, але всі вони зайняті припаркованими автомобілями, від яких без примусової евакуації не позбутися.

"Я про необхідність повернення евакуаторів говорив неодноразово, це потрібно було зробити ще вчора. Зараз вирішувати потрібно на державному рівні", - пояснив Євген Водовозов, пише видання.

Чиновник пропонує підняти це питання на найближчій нараді з членами уряду.

"Звільняти від неправильно припаркованих авто потрібно не тільки смуги для громадського транспорту, але і проїзди у дворах. Ми підготували зміни до Адміністративного кодексу України щодо стоянки і парковки автомобілів, і, якщо депутати їх підтримають, то евакуатори повернуться. У них є гостра необхідність, тому питання вирішиться найближчим часом. Але коли - точно сказати не можу. Зараз у нас є 30 евакуаторів, ми підтримуємо їх у хорошому стані. Виїжджають вони тільки за запитом екстрених служб, коли потрібно звільнити проїзд", - розповіла глава КП Київтранспарксервіс Олена Поліщук.

Примусову евакуацію автомобілів у Києві скасували в лютому 2009 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.