Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція заблокувала парламент, бо більшовиків влаштовує зростання цін на продукти

Влада 3467 переглядів

Опубліковано - 20.10.2010 14:04 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція заблокувала парламент, бо більшовиків влаштовує зростання цін на продукти
Опозиція заблокувала парламент, бо більшовиків влаштовує зростання цін на продукти
Народні депутати від БЮТ вранці 20 жовтня перед початком пленарного засідання заблокували парламентську трибуну. Крім того, заблоковані двері у президію Верховної ради.

В президії парламенту опозиціонери розвісили плакати з надписами "Політика влади багатим - все, бідним - високі тарифи", "Уряд зупини емісію - причину різкого зростання цін", "Економічний провал вже сьогодні, вбивчі ціни і тарифи - вже сьогодні".

Опівдні народні депутати з фракцій парламентської більшості – КПУ, Блоку Литвина та Партії регіонів – залишили Верховну раду. Депутати згаданих фракцій, а також позафракційні зібрали свої картки для голосування і вийшли із сесійної зали.

При цьому депутати від БЮТ продовжили блокувати трибуну і президію ВР. В сесійній залі чергують близько 40 бютівців.

Як повідомив голова фракції ПР Олександр Єфремов, БЮТ заблокував трибуну парламенту через те, що Партія регіонів не внесла до порядку денного проект постанови про заходи щодо стримування темпів зростання цін на продукти харчування першої необхідності.

Єфремов пояснив, що сьогодні перед початком ранкового засідання йому надійшло письмове звернення нардепів від фракції БЮТ, підписане першим заступником голови фракції БЮТ Андрієм Кожем'якіним, щодо внесення до порядку денного даного законопроекту. "Проте, даний проект постанови не пройшов відповідну процедуру в парламенті і не розглядався в профільному комітеті, тому, я не бачу причин для того, щоб вручати мені цей листок", - сказав він.

В той же час, нардепи від БЮТ стверджують, що заблокували трибуну через те, що наперед знають, що ПР і парламентська більшість не підтримають проект постанови про заходи щодо стримування темпів зростання цін на продукти харчування першої необхідності.

Як повідомлялося раніше, парламентська фракція БЮТ 18 жовтня розпочала збір 150 підписів за відставку Кабінету міністрів і глави уряду Миколи Азарова.

БЮТ розраховує на підтримку соратників-опозиціонерів та членів коаліції, незадоволених нинішньою владою, зокрема комуністів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.