Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. У Харкові вже упіймали тисячі фальшивих бюлетенів

Вибори-2010 Регіон: Харківська область 8212 переглядів

Опубліковано - 25.10.2010 11:17 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору.  У Харкові вже упіймали тисячі фальшивих бюлетенів
Хроніки вільного вибору. У Харкові вже упіймали тисячі фальшивих бюлетенів
У харківському видавництві «Фоліо-плюс» виявлено 12,7 тис. неврахованих бюлетенів для голосування на місцевих виборах у Харківській області.

Як повідомила прес-служба Харківської обласної організації ВО «Батьківщина», про це за підсумками дослідчої перевірки заявив народний депутат від БЮТ Володимир Філенко.

За його словами, у цілому на складі «Фоліо-плюс» зберігалося близько 720 тис. бюлетенів, у тому числі 12 тис. 700 бюлетенів, що були надруковані «наднакладом».

«Близько 720 тис. бюлетенів ми знайшли на складі. Але найцікавіше ми виявили на одній з палет, на піддоні. Там лежала велика кількість бюлетенів, як потім з’ясувалося 12 тис. 700 штук, на яких згори красувався красномовний напис «Н/Наклад». На наше питання пояснити, що це означає, нам пояснили - це «наднаклад», - сказав Філенко.

«12 тисяч бюлетенів «наднакладу» - це те, що ми знайшли тільки сьогодні. Скільки було віддруковано (бюлетенів) таким чином, куди вони відправлені, де поділися - на сьогодні це встановити фактично неможливо», - зазначив депутат.

Філенко також обурився з приводу того, що ніхто з керівництва друкарні не зміг дати відповіді, скільки та яких бюлетенів надруковано й зберігається на складі видавництва.

«На питання, скільки на склад поступило бюлетенів за увесь період друку - ніхто не дав відповідь. Скільки вивезено бюлетенів, в якому напрямі, ким вивезено - жодної відповіді немає. Жодного документу, який регламентував би вступ продукції на склад, а також вивезення продукції із складу, - ні. Жодного представника територіальної комісії, які повинні здійснювати контроль, на складі немає. Жодного представника видавництва «Майдан», яке є виконавцем замовлення ТВК, - немає, - підкреслив Філенко.

На думку депутата, прокуратура має всі підстави порушити кримінальну справу проти членів територіальної виборчої комісії, які «не контролюють процес виготовлення бюлетенів, а також проти тих, кому вони замовили виготовлення цих бюлетенів».

Як повідомлялося раніше, у суботу, 23 жовтня, народні депутати від БЮТ Філенко і Олексій Логвиненко викликали оперативно-слідчу групу до типографії «Фоліо-плюс» у Харкові, де було виявлено факт друкування неврахованих виборчих бюлетенів.

За словами Філенка, у типографії «Фоліо-плюс» виявлено невраховані віддруковані бюлетені для виборів до місцевих рад 31 жовтня. При цьому, як повідомив депутат, друкування бюлетенів продовжувалося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.