Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров вважає, що українцям харчів вистачить

Влада 3180 переглядів

Опубліковано - 27.10.2010 12:38 | Всі новини | Версія для друку

Азаров вважає, що українцям харчів вистачить
Азаров вважає, що українцям харчів вистачить
Україна здатна самостійно забезпечити внутрішній ринок продовольчою продукцією.

Про це заявив сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів прем`єр-міністр України Микола Азаров.

. Ми не використовуємо сповна навіть наявні можливості, про весь потенціал аграрного сектору і говорити нічого. Я в цьому переконався під час поїздок регіонами і детального аналізу ситуації з фахівцями на місцях», – сказав глава уряду.

Зокрема, він зазначив, що у Вінницькій області збільшується виробництво молока і масла, сиру, м`яса, ягід і фруктів. «Продукції досить, щоб погасити ажіотажний попит і цінові ігри в інших регіонах, але міжрегіональний маневр ресурсами в нас досі не задіяний», – підкреслив Азаров.

Крім того, прем`єр-міністр зазначив, що Миколаївська і Херсонська області можуть «нагодувати овочами» всю країну, проте ця продукція купується в Туреччині та інших країнах.

Одеська область і Крим, за словами Азарова, можуть забезпечити внутрішній ринок фруктами, Чернігівська, Сумська і Київська області – картоплею, а Вінницька і Черкаська – молочною продукцією і цукром.

Сьогодні ж на засіданні уряду прем`єр-міністр України Микола Азаров доручив профільним міністерствам спільно з регіональними властями створити міжрегіональні баланси продовольства і визначити перспективну спеціалізацію регіонів, в яку держава вкладатиме ресурси і залучатиме інвестиції. У цих балансах мають бути враховані перспектива виробництва продукції, світові експортні прогнози, прогноз міністерства сільського господарства США і прогнози сусідніх з Україною країн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.