Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні знищується останній здобуток Помаранчевої революції, а населення вганяють в страх

Назад в СРСР 7268 переглядів

Опубліковано - 31.10.2010 23:49 | Всі новини | Версія для друку

В Україні знищується останній здобуток Помаранчевої революції, а населення вганяють в страх
В Україні знищується останній здобуток Помаранчевої революції, а населення вганяють в страх
Юлія Тимошенко дала інтерв’ю виданню “Spiegel online”.

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявляє, що діяльність команди Віктора Януковича призводить до знищення демократії в Україні.

Головним фактом, який підтверджує це, є кампанія з виборів до органів місцевого самоврядування, заявила вона в .

"Як у Центральній виборчій комісії, так і комісіях в окремих виборчих округах влада має абсолютну більшість. Крім того, було ухвалено закон, згідно з яким рішення в комісіях можуть прийматись навіть тоді, коли з 18 членів будуть присутні лише троє", - цитує Тимошенко її прес-служба.

"Ми вже маємо досвід таких комісій у складі трьох, які називаються "трійки": в сталінські часи такі трійки приймали швидкі рішення про розстріл, ув'язнення або депортацію політичних противників режиму", - нагадала вона.

"Згідно з законом, ці трійки мають право також виганяти спостерігачів з виборчих дільниць. Такого не було навіть в часи президента Кучми. Сьогодні диктатор Кучма поряд з "демократом" Януковичем виглядає просто як голуб мира", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" зазначила, що суспільство бачить усі махінації чинної команди влади.
"59% населення переконані, що вибори будуть сфальсифіковані. Сьогодні знищується останній зі здобутків революції, який ще у нас залишився: чесні вибори", - констатувала вона.

Тимошенко також підкреслила, що влада застосовує проти неї особисто та проти партії "Батьківщина" "спеціальну ідеологічно-пропагандистську кампанію".
"Про завершення "ери Тимошенко" мріють мої противники, щоб підтримка мене народом та наша політична сила просто зникли. Але це - лише мрії, які ніколи не стануть реальністю", - заявила вона.

Методи команди Віктора Януковича викликають у суспільства відчуття безвиході і страху

"Це не моє відчуття, це відчуття всього суспільства. За двадцять років нашої незалежності такого ще не було: люди відчувають глибокий страх", - зазначила вона.

"У своїх поїздках країною я бачу страх в очах людей, і це вперше за всю мою політичну кар'єру. Люди відчувають, що їх загнали в глухий кут", - додала політик.

Лідер партії нагадала, що набуття чинності новим Податковим кодексом ставить під загрозу існування в державі малого та середнього підприємництва.

"Податковий терор використовується для того, щоб тисячі підприємців добровільно віддали посадовцям свої реєстрації", - пояснила Тимошенко.

Вона також заявила про утиски в Україні свободи слова, прикладів яких дедалі більшає.

"Є ще один вид страху: страх інакодумства. Журналісти, блоггери і опозиційні політики систематично викликаються на допит до СБУ. Від них вимагають пояснень, чому їхні думки не співпадають з поглядами влади", - зазначила лідер "Батьківщини".

"Крім того, є страх простих людей, робітників заводів, пенсіонерів, вчителів, адже ціни зростають два-три рази на день, а зарплати і пенсії залишаються незмінними", - додала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.