Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Подарунок від космічної влади. У киян з’вилася перспектива опинитися у темних і холодних оселях

Добробут Регіон: м.Київ 4624 перегляди

Опубліковано - 2.11.2010 19:04 | Всі новини | Версія для друку

Подарунок від космічної влади. У киян з’вилася перспектива опинитися у темних і холодних оселях
Подарунок від космічної влади. У киян з’вилася перспектива опинитися у темних і холодних оселях
2 листопада об 11.00 годині “Київтрансгаз” почав поступово знижувати тиск газу для ТЕЦ-6 та ТЕЦ-5 “Київенерго” через заборгованість компанії за спожитий газ.

Критичного рівня ситуація досягла о 15.00 годині, коли тиск газу по ТЕЦ-6 впав на 65,5%, а по ТЕЦ-5 - на 57,5%, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Внаслідок падіння тиску газу виробництво електричної енергії на ТЕЦ-5 знизилося на 100 мВт (до 340 мВт/год), на ТЕЦ-6 - на 80 мВт (до 360 мВт/год), наголосили в компанії.

Крім того, знизилась температура теплоносія на 1-5 ˚С.

"Обмеження газопостачання обумовлено заборгованістю енергокомпанії за спожитий газ. Несплата споживачами "Київенерго" боргів за спожиту теплову та електричну енергію, а також невідшкодування КМДА різниці в тарифах на тепло призвели до обмеження газу на ТЕЦ", йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У "Київенерго" додали, що загальний борг всіх споживачів становить 1,7 мільярда гривень. Зокрема, борг КМДА за різницю в тарифах складає 860 мільйонів гривень.

Станом на 31 жовтня загальний борг споживачів за електроенергію становить 913,7 мільйонів гривень.

Найбільшим боржником є "Київводоканал" - 604,6 мільйона гривень, "Київпастранс" - 26,2 мільйона гривень, "Київміськсвітло" - 19,6 мільйона гривень, населення - 109,6 мільйона гривень, Метрополітен - 6,5 мільйона гривень, міський та районний бюджети (разом) - 5,6 мільйона гривень.

Водночас, загальний борг споживачів за теплову енергію становить 765 мільйонів гривень. Серед найбільших боржників - житлові будинки (ЖЕКи) - 618,7 мільйона гривень, ЖБК та ОСББ - 77,4 мільйона гривень, міський та районний бюджети (разом) - 28,9 мільйона гривень.

Борг "Київенерго" за спожитий природний газ складає майже 743 мільйони гривень.

Як відомо, ТЕЦ-6 обслуговує житлові масиви Троєщина, Лісовий, Оболонь, Куренівка, Виноградар, Поділ (більше 2100 житлових будинків, 62 лікувальні заклади, 159 дитячих садків, 125 шкіл, 1393 адміністративних будинків і інших закладів).

ТЕЦ-5 обслуговує масиви Харківський, Позняки, Осокорки, Русанівка, Березняки, Теремки (близько 3000 житлових будинків, 122 лікувальні заклади, 117 дитячих садків, 108 шкіл, більш 2000 адміністративних будинків та інших закладів). Від “Аратти”: ми вже неодноразово писали про крах комуністичних "благ" від яких страждають більшість громадян, хоч і не мають борігів за так звані послуги. Але, комунальні монополісти, які вже давно не комунальні, а належать конкретним особам, абсолютно ігнорують законодавство, не надаючи громадянам проплачених послуг. І роблять це абсолютно безкарно. Вчергове, з початком опалювального сезону, тисячі людей опиняються ошуканими владою, яка мертвою хваткою вчепилася у іржаві темпломережі, які нереально відремонтувати, у раритетні котли, місце яких хіба що у музеях чи на металобрухті. При очевидній непрацездатності системи, та ж сама влада прямо забороняє нам, громадянам, встановлювати сучасні економічні і високопродуктивні системи індивідуального чи будинкового опалювання. Чому? А тому, що, очевидно, іржава совітська труба є невичерпним джерелом достатку новоявлених господарів так званих комунальних підприємств. Іншого поясненя цей феномен не має. Робіть висновки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.