Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція блокуватиме трибуну парламенту до переможного кінця

Влада 3974 перегляди

Опубліковано - 3.11.2010 13:08 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція блокуватиме трибуну парламенту до переможного кінця
Опозиція блокуватиме трибуну парламенту до переможного кінця
Блок Юлії Тимошенко буде блокувати трибуну Верховної ради, поки більшість не погодиться розглянути постанову опозиції щодо повторних виборів у Київській, Львівській областях та Тернополі.

Про це заявив нардеп від фракції БЮТ Сергій Міщенко.

"Ми блокуємо трибуну, оскільки сьогодні до порядку денного за нашою вимогою не включене основне питання щодо перевиборів у двох областях та місті Тернополі, а також питання щодо створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) на предмет розслідування фактів порушення виборчого законодавства під час проведення місцевих виборів", - наголосив Міщенко.

Він також додав, що усі проекти законів, які підготовлені БЮТ і стоять на порядку денному, "важливі, але питання виборів для нас, як і для усіх громадян сьогодні, питання їх прозорості - основне".

Нагадаємо, народні депутати із фракції БЮТ вранці 3 листопада перед початком засідання заблокували трибуну сесійної зали Верховної ради. Вони заблокували стільцями двері для входу до президії парламенту. Депутати оточили ложу уряду, президію і трибуну.

Як відомо, ранцше десять опозиційних партій, зокрема "Батьківщина", заявили, що місцеві вибори, які відбулися в Україні 31 жовтня, не були демократичними та вільними. Партії заявили, що "фальсифікація в українському вимірі була тривалим процесом, який охоплював всі етапи виборчої кампанії".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.