Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Білоруський журналіст заявляє про незаконні дії міліції, правоохоронці заперечують

Скандал 4672 перегляди

Опубліковано - 8.11.2010 15:24 | Всі новини | Версія для друку

Білоруський журналіст заявляє про незаконні дії міліції, правоохоронці заперечують
Білоруський журналіст заявляє про незаконні дії міліції, правоохоронці заперечують
Білоруський журналіст Олександр Цинкевич заявляє про незаконне вторгнення в його квартиру співробітників міліції. У столичному управлінні МВС стверджують, що правоохоронці намагалися вручити журналістові повістку для опитування в рамках справи про незаконне використання товарного знака.

Як повідомив сьогодні в Києві Цинкевич, 4 листопада співробітники міліції намагалися проникнути в квартиру, яку він орендує у столиці, не маючи на це юридичних підстав і відповідних документів.

«Ці події пов’язую виключно зі своєю журналісткою діяльністю як спеціального кореспондента іноземній газети «Народна воля». Оскільки останній місяць я активно займався збором інформації, присвяченій проблематиці проведення виборчої кампанії до місцевих органів влади України та збором фактів порушень законодавства, пов’язаних з цим процесом», – заявив журналіст.

Зі свого боку, керівник центру громадських зв’язків управління МВС України в Києві Володимир Поліщук пояснив, що близько місяця тому за фактом розповсюдження газети з незаконним використанням бренду друкованого видання «КоммерсантЪ» порушили кримінальну справу. У рамках розслідування встановили, що дзвінки з приводу розповсюдження цієї газети надходили з домашнього телефону журналіста. «Слідчий дав доручення опитати Олександра в рамках розслідування цієї справи», – заявив Поліщук.

Речник міліції уточнив, що правоохоронці, які прийшли до журналіста, мали на руках всі необхідні документи і намагалися лише вручити журналістові повістку. За словами Поліщука, Цинкевичу як законослухняному громадянину слід було б прийти і дати пояснення у цій справі.

Водночас журналіст запевнив, що готовий поговорити зі слідчим, але тільки в тому разі, якщо співробітники міліції діятимуть законно. Він також заявив, що не має відношення до використання товарного знака газети і розповсюдження видання з провокаційною інформацією. «Мені невідомо, про що йдеться», – наголосив Цинкевич.

Журналіст додав також, що має намір вимагати притягнення до відповідальності співробітників міліції, які вчинили, на його переконання, незаконні дії щодо нього та його родини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.