Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські підприємці просять політичного притулку у Гондураса

За право людини 4833 перегляди

Опубліковано - 12.11.2010 11:33 | Всі новини | Версія для друку

Українські підприємці просять політичного притулку у Гондураса
Українські підприємці просять політичного притулку у Гондураса
Підприємці, які протестують проти урядового варіанту Податкового кодексу, мають намір просити політичного притулку в Республіці Гондурас.

Про це повідомила голова Профспілкової організації "Чернігівська профспілка підприємців " Олена Варнакова.

"Колись, у 2001 році чернігівські підприємці попросили політичного притулку в США. Тепер одним гаслом наших акцій буде "не ту країну назвали Гондурасом", оскільки рейтинг Гондурасу вищий за рейтинг нашої країни з ведення бізнесу. І ми оголосимо, що малий бізнес просить політичного притулку в Гондурасі. Це рішення вже прийнято на Оргкомітеті акцій протесту підприємців " - розповіла вона.

За словами Варнакова, у варіанті Податкового кодексу, який підготовлений до другого читання парламентським комітетом Віталія Хомутинніка, практично не враховані вимоги підприємців.

"Я так розумію, що є політична воля уряду "прибрати всю цю "дрібноту", щоб під ногами не бовталася". До речі, зверніть увагу: якщо раніше країна була розділена штучно на Схід і Захід, то зараз йде поділ - громадяни і підприємці. Іде кампанія, що підприємці податки не платять, а користуються всіма благами держави. В уряді ж мовчать, що вони самі податки не платять. Але дуже активно розповідають, що малий бізнес - корінь всіх бід. І створюють таку суспільну думку" - сказала Варнокова.

Нагадаємо, влітку 2001 року сто сорок торговців центрального ринку Чернігова звернулися до посольства США в Україні з проханням надати їм політичний притулок. Підприємці вважають, що місцева влада порушує їхні права на вільне ведення бізнесу.

На 16 листопада в Україні заплановані масові акції протесту підприємців проти прийняття оприлюдненого варіанту Податкового кодексу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.