Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стогній наполягає, що посварився з Луценком, але битися не дозволити охоронці

Скандал 3921 перегляд

Опубліковано - 15.11.2010 12:35 | Всі новини | Версія для друку

Стогній наполягає, що посварився з Луценком, але битися не дозволити охоронці
Стогній наполягає, що посварився з Луценком, але битися не дозволити охоронці
Радник глави МВС Костянтин Стогній заявив, що бився з Юрієм Луценком, а не з депутатом від НУНС Юрієм Гримчаком.

"Близько 22:30 ми з Михайлом Гуцалюком вийшли на вулицю і побачили на парковці групу людей, серед яких був Юрій Луценко", - сказав він газеті "Комерсант-Україна".

"Проходячи повз, я почув, як Луценко говорив на нашу адресу дурниці - про міністра (Анатолія Могильова), про те, як квартиру отримати, про якісь сексуальних речі", - зазначив Стогній.

"Я зробив зауваження, але у відповідь почув ще більше лайки. Тоді я зробив різкий випад у бік Луценка, але не дістав, бо його заступили охоронці. Він продовжив викрикувати лайку, зав'язалася бійка, що тривала секунд десять", - заявив радник міністра.

"Мене відштовхнули на припарковану поруч машину, потім з будівлі почали вибігати люди, хтось сказав, що все знімається на відеокамери, і ми зупинилися", - сказав він.

За словами Стогнія, не дивлячись на те, що автомобіль був пошкоджений, люди з оточення Луценка відмовилися викликати ДАІ.

"Народний депутат Володимир Ар'єв у той же вечір написав мені SMS: "ДАІ викликати не будемо, щоб нікого не підставляти, але людині компенсувати поломку машини все одно треба", - зазначив він.

"Я погодився скинутися грошима, щоб відшкодувати збиток власнику", - підкреслив Стогній. Він зазначив, що доповів ситуацію Могильову, який назначив проведення внутрішнього розслідування.

Як відомо, раніше директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв повідомив, що Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Луценка в п'ятницю ввечері, після ток-шоу Шустер Live.

При цьому депутат від НУНС Юрій Гримчак стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не брав участі в бійці.

Депутат також звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно Стогнія.

Луценко теж стверджує, що не бився зі Стогнієм.

Від “Аратти”: між тим, абсолютно не зрозуміло, хто ж тоді побив народного депутата Юрія Гримчака?

Судячи з телепередачі, відеозапис якої може подивитися кожний, нібито всі учасники були тверезі і при свідомості.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.