Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість громадян України проти ухвалення Податковго кодексу в існуючій редакції

Громадська думка 6972 перегляди

Опубліковано - 16.11.2010 12:02 | Всі новини | Версія для друку

Більшість громадян України проти ухвалення Податковго кодексу в існуючій редакції
Більшість громадян України проти ухвалення Податковго кодексу в існуючій редакції
Майже 60% українців не підтримують прийняття нового Податкового кодексу.

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного «Українським демократичним колом» на замовлення Інституту політики 2-8 листопада 2010 року.

Згідно з результатами дослідження, більшість українців — 58,9% — не підтримують прийняття нового Податкового кодексу. Підтримали б ухвалення нового Податкового кодексу всього 9,2% громадян, а 31,9% не змогли визначитися.

У всіх регіонах України частка громадян, які не підтримують прийняття нового Податкового кодексу перевищує половину населення: у Західному регіоні — 52,5%, у Центральному — 66,2%, у Південному — 57,7%, у Східному — 56,9% .

Серед тих, хто не підтримує прийняття нового Податкового кодексу, 19,7% висловили готовність взяти участь в акціях протесту, якщо буде прийнятий новий кодекс.

У разі прийняття нового Податкового кодексу в Західному регіоні готові брати участь в акціях протесту 23,9%, у Центральному — 16,2%, у Південному — 19,4%, у Східному — 20,9%.

Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення України й охоплює всі регіони країни. За місцем проживання опитано 1200 респондентів у віці від 18 років. Статистична похибка вибірки без врахування дизайн-ефекту з вірогідністю 0,95 не перевищує ±2,9%.

Застосовувався такий розподіл адміністративно-територіальних одиниць по регіонам: Західний регіон: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька області. Центральний регіон: Вінницька, Житомирська, Кіровоградська, Київська, Полтавська, Сумська, Черкаська, Чернігівська області, м. Київ. Південний регіон: АР Крим, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Херсонська області. Східний регіон: Донецька, Луганська, Харківська області.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.