Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стогній каже, що Могильов не побачив його провини

Скандал 3863 перегляди

Опубліковано - 16.11.2010 19:59 | Всі новини | Версія для друку

Стогній каже, що Могильов не побачив його провини
Стогній каже, що Могильов не побачив його провини
Радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній готовий подати рапорт про відставку, однак не хотів би робити це зараз.

Про це розповів сам Стогній в інтерв'ю ЛігаБізнесІнформ у вівторок.

"Я повдіомив міністру, що готовий написати рапорт про відставку", - заявив Стогній.

За його словами, він збирався "через якийсь період, коли все встане на свої місця, коли зрозуміє, що вже можна спокійно займатися своєю справою", він повернеться в журналістку.

"Але після цього інциденту, я розумію, що ці люди, які все це організували, обманюють суспільство... Вони будь-якими способами домагаються, щоб я пішов із МВС. Але робити їм такі подарунки я не стану. Тим більше, поки не завершена перевірка, це було б проявом малодушності", - заявив він.

Стогній також розповів, що відразу після інциденту спілкувався з Міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим про інцидент.

"Коли я доповів міністру, він поставився до цього, м'яко кажучи, напружено. Він мене запрошував на роботу як людину, що буде нейтрально підказувати розумні речі", - розповів Стогній.

"Він (Могильов) мені сказав: "Слухай, ну ти як учасник політичного процесу. Не треба піддаватися на провокації. У душі - розумію, але в цілому це недобре". На той момент він не знав, як там було насправді", - розповів він.

Тому, за його словами, Могильов сказав, щоб він у вихідні визначився, як бути далі, а в понеділок його відсторонять від займаної посади на час розслідування.

"У понеділок зранку я прийшов у МВС. Міністр мене викликав і сказав, що у вихідні була службова перевірка, вона не закінчена, але за попередніми матеріалами, з відео й зі свідчень очевидців, міністр припустив, що моєї провини в цій історії немає", - розповів Стогній.

"Тому він не побачив аргументів для того, щоб мене відстороняти від посади", - додав він.

"Було вирішено провести перевірку до кінця, установити, як усе було, тому що є різні думки. "Так що працюй, і по закінченню розслідування будемо думати, яка твоя провина", - процитував Стогній слова Могильова.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.