Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські спамери - у числі світових лідерів

Технології 6252 перегляди

Опубліковано - 17.11.2010 15:29 | Всі новини | Версія для друку

Українські спамери - у числі світових лідерів
Українські спамери - у числі світових лідерів
Україна потрапила до першої трійки країн, “помічених” у розсилці спаму, у жовтні, поступаючись за обсягом спамерських розсилок тільки Росії (1-е місце) та Індії (2-е місце).

Про це свідчать дані звіту, підготовленого компанією "Лабораторія Касперського".

Частка спаму, поширеного з території РФ зросла більш ніж удвічі в порівнянні з вереснем. Також, більш ніж удвічі, зросла частка спаму, поширеного з території України. У той же час, частка спаму, поширеного з території США, знизилася втричі. США вперше за дуже тривалий період не увійшли навіть до десятки країн - джерел "сміттєвої" пошти. Ця країна займає лише 18 місце рейтингу.

"Ці зміни ми пов'язуємо багато в чому з рухом спамерських потужностей у світі: закриття командних центрів бот-мереж "Pushdo/Cutwail" і "Bredolab", безперечно, вплинуло на джерела спам-трафіку. Зменшення кількості спаму, поширеного з території США, було помітно вже у вересні. У жовтні ця тенденція тільки зміцнилася. І все ж треба зазначити, що ближче до кінця місяця спаму, розповсюджуваного з території США, стало значно більше, ніж було на початку. Ймовірно, після закінчення "струсу", який влаштували спамерам і ботоводам правоохоронні органи різних країн, спам-трафік, що поширюється з території США, в деякій мірі відновиться", - зауважують аналітики компанії.

Частка спаму, поширеного в жовтні з Європи, зменшилася незначно. Однак з території західноєвропейських держав у минулому місяці було поширено помітно менше спаму, ніж у вересні. Так, зменшилася кількість спаму, поширеного з території Німеччини, Франції, Португалії, Нідерландів, Ірландії та Великої Британії.

Нагадаємо, в III кварталі 2010 року, за даними тієї ж компанії, частка шкідливих вкладок у листах спам-розсилки зросла більш ніж удвічі і склала 4,6% (проти 1,87% у попередньому кварталі). Основний внесок у зростання цього показника внесли серпень і вересень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.